KOS

Általános jellemzés

Ő az, aki állandóan összeütközésbe kerül környezetével, aki mindig harcol, a kudarc azonban mégsem töri le, újra és újra harcba indul. Állandó lendület, robbanékonyság jellemzi. Szereti a regényes, kalandos dolgokat, a változatosságot, ezért legjobb, ha olyan házastársat választ, aki alkalmazkodó, szelíd és sosem lázad. Otthonában praktikus. Semmit nem gyűjtöget, nincs szüksége felesleges holmikra. A házimunka csakúgy, mint minden pepecselős dolog egyszerűen nem érdekli. Kedvenc színe a vörös és a fekete.

E heti álom-kulcsszavaid és jelentéseik:

Barlang

A barlang a tudatalattid, a lelki mélységed, és a védelem utáni vágyad kifejezője. Most a jelentéktelen, apró kudarcok is mélyen elgondolkodtatnak, ami maximalizmusodat jelenti. Gondolj most arra, hogy a tökéletességre való túlzott törekvés ugyanolyan csapda lehet, mint a minimalizmus!

Sport

Egy küzdelem, erőfeszítés, mely nagyon sok egyéb jótulajdonság megalapozója. Személyiséged tökéletesítésére, kiteljesítésére vágysz.

Tölgyfa

A tölgyfa a tisztesség, az akaraterő jelképe, nem véletlenül választották az ókori istenek is lakhelyül. Tisztességed nagy érték, de számíthatsz rá, hogy mások - bár tévesen-, de csak a legyőzhetőt látják benned.