Álomhoroszkóp
    Álom-cikkek
    Álomszótár
  Álomfejtés A-Á
  Álomfejtés B
  Álomfejtés C-CS
  Álomfejtés D
  Álomfejtés E-É
  Álomfejtés F
  Álomfejtés G-GY
  Álomfejtés H
  Álomfejtés I-Í
  Álomfejtés J
  Álomfejtés K
  Álomfejtés L-LY
  Álomfejtés M
  Álomfejtés N-NY
  Álomfejtés O-Ó
  Álomfejtés Ö-Ő
  Álomfejtés P
  Álomfejtés R
  Álomfejtés S-SZ
  Álomfejtés T-TY
  Álomfejtés U-Ú
  Álomfejtés Ü-Ű
  Álomfejtés V
  Álomfejtés Z-ZS
    Álom-fórumok
 
  
  E-mail cím:
  
  Jelszó:
  
  
  Elfelejtett jelszó >>
  Regisztráció >>

  nyereményjáték 


álom, álmok, álomfejtés, álomszótár

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | Ö | P | R | S | T | U | Ü | V | Z

A-Á
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ablak
Csukott ablak az álomban: bezártad gondolataidat, nyitottságodat elveszítetted. Nyitott ablak: képes vagy a jövőbe tekinteni. Törött ablak: összetört jövőkép.

abortusz
Ha neked volt: félsz valamely cselekedeted következményeitől. Ha másnak: neked kell figyelmeztetned valamelyik barátnődet, hogy ne kövessen el olyat, ami később nem lehet visszafordítani.

abrosz
A női álomban: valamit rejteget, kedvességgel leplez. Ha gyűrött az abrosz: mások rágalmaitól való félelem. Ha nagyon szép, mosott, vasalt abrosz férfiálomban jelenik meg: felesége nagyon szereti. Ha gyűrött abrosz: felesége nem tőrődik érzelmeivel.

acél
Igen erős elhatározás, határozott vélemény. Érdemes vigyázni, mert az erő és a határozottság még nem jelenti, hogy a kitűzött cél a megfelelő, ill. a képviselt vélemény minden szempontból megfelel az igazságnak.

adó
Egy kötelesség elmulasztása nyomaszt, melynek következményeitől félsz. A félelmed nem biztos, hogy reális alapokon nyugszik. Általánosságban a hatalomtól való félelmet is jelentheti.

adósság
Önmarcangolás, félelem a megbecsültség elvesztésétől. Meggondolatlanul fogadtál el valamit, és nem tudod, hogy viszonozd.

advent
A hit, a pozitív várakozás kifejezője. Elmélyült gondolkodásra van szükséged az lekövetkező pár hétben. Őszintén nézz szembe cselekedeteiddel, így tudod majd új céljaidat a lehető legideálisabban megfogalmazni.

adventi koszorú
A koszorú négy gyertyája: hit, remény, szeretet, öröm. A remény, a pozitív várakozás kifejezője, hit megjelenése az élet értelmében, mely rövid idő elteltével kiteljesedik, bizonyossá válik.

Afrika
A természethez, egzotikumokhoz való vonzódásod felerősödik.

ág
Ág az álomban:élethelyzetedhez való hozzáállásod. Ha jobbra nő: pozitív jövőkép, ha balra: a múltban történt negatív cselekedet, amit leplezni próbálsz. Ha lefelé: pesszimizmus. Ha az ág a földön hever: egy lehetőség, melynek pozitív, vagy negatív kimeneteléről te döntesz.

agancs
Férfiálomban: férfiasság jele, de bizonyítani vágyásé is. Női álomban: túlkompenzálás.

agy
Ha rajzon vagy fényképen láttad: Minden problémát ésszel akarsz megoldani. Változtass! Hallgass néha ösztöneidre, szívedre!

agyag
Egy ötlet, egy még nem körvonalazódott elképzelés. Bármi lehet belőle, de rajtad áll a dolog. Ne ijedj meg a felelősségtől, mert az gátat szab képzeletednek.

agyagedény
Ha étel van benne: a becsülettel megszerzett munkád eredménye, jól alszol, nyugodt a lelkiismereted. Ha pénzt látsz benne: lehetőségek tárháza nyílt meg előtted, ne kapkodd el a döntést azzal kapcsolatban, hogy mibe fekteted a pénzed.

agyar
Ha utazásod alkalmával láttad: erőt merítesz élményeidből, új fogadalmakat teszel, új célokat tűzöl ki magad elé. Ha szobádban láttad: önbizalmadat egy tárgy segítségével növelnéd, mást mutatsz kifelé, mint amilyen valójában vagy, esetleg önbizalmad nagy, de ez csak látszatönbizalom.

ágy
Ágyat látni az álomban: szeretnél rendezni magadban egy kérdést. Ágyat vetni: rendezed a napi eseményeket. Ágyban fekvő ember: vkit betegségtől féltesz. Beágyazni: kiegyensúlyozottan kezded a napot. Kórházi ágy: félelem.
Jelenthet szexuális problémákat, kényelmességet, menekülést valamilyen probléma megoldása elől. A szép, rendezett(vetett, vagy vetetlen) ágy: kiegyensúlyozott életvitelre, pozitív életcélokra utal. A gyűrött, rendezetlen ágy: rohanásra, kiegyensúlyozatlanságra. Aktuális problémáid nehezen tudod megoldani, mások tanácsára lehet szükséged.

ágynemű
Ha az álombeli ágynemű fehér: gyermekkori biztonságot keresel, ha színes vagy mintás: vidám, nyitott életet élsz.

ágyú
Ágyú az álomban: túl nagy ügyet csinálsz egy apróságból, lehet, hogy valakit meg is bántasz vele.

ajándék
Pozitív várakozás, pozitív jövőkép. Kellemes dolog, mely nélküled nem történhetne meg, személyed fontos szerepet játszik benne.

ajtó
Nagy ajtó: nagy és pozitív lehetőségek. Kis ajtó: nem bízol a lehetőségekben, amik az ajtó mögött várnak rád, vagy titkos utakon jársz és ez félelemmel tölt el. Nyitott ajtó: nem félsz terveidet megvalósítani. Csukott ajtó: Kirekesztettnek érzed magad. Betört ajtó: rossz előjel, ne lépj be rajta.

ájulás
Ha te ájultál el: egy fontos életszakasz a kezdete, új lappal indulsz vagy munkádat, vagy párkapcsolatodat tekintve.

álarc
Ha az álomban álarcot viseltél: rejtegeted személyedet, személyiségedet. Kérdés, hogy konkrétan ki elől? Lehet, hogy rossz utakon jársz.

akadály
Ha gyalog haladva akadályba ütköztél, amit sem tlépni, sem megkerülni nem lehet: rossz célt tűztél ki magad elé, új utat kell keresned, előfordulhat, hogy egész hosszú utat kell megtenned visszafelé, hogy megtaláld a helyeset. Ha autóval közlekedve ütközöl akadályba: a kényelem vitt rossz útra. Ha az akadály leküzdhető, kikerülhető: apró bosszúság.

akasztófa
Üresen álló akasztófa az álomban: figyelmeztetés, veszélyes terület, jobb, ha elhagyod. Akasztott ember: már nem tudod elkerülni a veszélyt, de még enyhítheted a következményeket. Ha sok akasztott embert láttál: barátaid bajban vannak.

aktatáska
Görcsösség, szabályokhoz ragaszkodás, fontoskodás, esetleg hivatalos szerep. Önbizalomhiány leplezése valamilyen felvett viselkedésformával.

akvárium
Boldog vagy annak ellenére, hogy egy bezártvilágban élsz. Adj nagyobb teret gondolkodásodnak, meglátod, hogy a világ még annál is sokkal gazdagabb, mint amilyennek eddig ismerted.

alagút
Alagúton áthaladni az álomban: életed egy monotonabb szakaszába érsz, beszűkülhetnek lehetőségeid, de pozitív kell, hogy maradj, hiszen egyszer ki kell, hogy érj az alagútból. Alagútban bennrekedni: reménytelennek érzed helyzeted, pedig nem az. Nem látod a lehetőségeidet, pedig azok léteznek.

alaprajz
Nagy tervek, biztosnak gondolt jövő, de megfontoltság és tudatosság is.

album
Régi fényképekkel: a múlt tisztelete, kötődés szeretteidhez, bölcsesség, szeretet. Ha új fényképeket látsz: képes vagy újra és újra újjászületni, örülni a kis dolgoknak.

alkony
Kiegyensúlyozottság, tiszta gondolatok, nyugalom, jól végzett munka. Kibékülés a világgal, lelki érettség, bölcs világlátás.

állat
Kis méretű állat: nincs elég önbizalmad. Nagy méretű állat, ha barátságos: biztonságban vagy, ha barátságtalan: veszélyben vagy, amit nehezen tudsz kikerülni. Beszélő állat: figyelmeztetés, hogy rossz irányba tart életed.

állatkert
Állatkertben sétálni: közel kerülni a természethez, ösztöneidre megérzéseidre hallgatsz. Ketrecbe zártan lenni: csendes kiegyensúlyozottság, beleélőképesség, át tudod érezni ismerőseid, barátaid gondját. Üres ketrec az álomban: valami fontos titokban maradt.

állatorvos
Ha az álomképben állatorvos jelent meg: bizalmat, segítséget kapsz barátaidtól.

állomás
Egy munka, feladat befejezése. Ha az állomás üres volt az álomban: egy érzés nyugvópontra jutott benned, lecsillapodott, egy érzelmi kérdés tisztázódott.

alma
Piros alma az álomban: Egészség, fiatalság, életerő. Ha az álombeli alma romlott: hazugság, ármány, becsapás.

almacsutka
Torkosság, kapkodás, kapzsiság, aminek meg lesz a következménye. A következmény nem súlyos, de mindenképp egy jó leckeként érdemes felfognod.

almafa
Tele piros almával: álom, gyermeki hit, életöröm, szerelem, tiszta érzések. Ha hullik az alma: szedd össze értékes gondolataidat és alkoss!

alsónadrág
Férfiálomban: biztos vagy sikeredben. Női álomban: félelem az érzésektől.

alsószoknya
Férfiálomban: félelem a kötöttségektől, a "rendes" lányok kerülése. Női álomban: biztosra akarsz menni, nem akarsz kalandokat.

altató
Már ahoz is fáradt vagy, hogy szembenézz a problémákkal. Próbálj meg mégis időt fordítani problémáid megoldására.

altatódal
Szeretteid mindig fordítanak rád idejükből.

aluminium
Egyhangúság, monotonia, szürkeség. Menekülj ebből az állapotból!

angyal
Felnőttálomban: álmodozásra való hajlam, ami együtt jár a kényelemszeretettel. Csak tevékenykedéssel juthatsz előre! Gyermeki álomban: hit az igazságban, a szeretet keresése, örömérzet egy ajándékozás után, de lehet egy sérelem miatti kiútkeresés is.

anya
Az édesanyához/nevelőanyához fűződő kapcsolatunk életünk legmeghatározóbb élménye. Éppen ezért nincs olyan ember, akinek álmaiban soha nem jelent meg az anya alakja. Ha az anya meghal az álomban: félelmeidet fejezi ki édesanyád/nevelőanyád elvesztésétől. ELőfodulhat, hogy valamilyen betegségben szenved, amiről te is tudsz. Ebben az esetben tégy meg mindent, amivel segítheted egészsége megőrzésében. Tölts vele annyi időt, amennyit tudsz, főzz neki egészséges ételeket!
Ha az anya rendszeresen segítségedre siet álmodban, megvéd, jó tanácsokkal lát el: nagyon jó a viszonyod édesanyáddal, a való életben is a segítőd, igazi lelki társad, akire mindig számíthatsz.
Ha édesanyád rendszeresen szid álmodban: rossz a viszonyod vele. Próbáld tisztázni vele, hogy amit tesz az bánt téged. Ha ez nem sikerül, akkor bölcsen fogadd el azt, amin nem lehet változtatni.

anyajegy
Anyajegy az álomban: lelkiismeretfurdalásod van. Szeretnél bűneidtől megszabadulni. Tisztálkodási mánia.

anyakönyvvezető
Férfiaknál: félelem a kötöttségektől, bizalmatlanság. Nőknél: férjhez akarsz menni.

anyatej
Biztonság és egészség. Pozitív jövő, szeretet, áldozat.

anyós
Ha jó volt az álombeli viszonyod vele: jó párkapcsolat. Ha rossz viszonyról álmodtál, vagy vitatkoztál vele: párkapcsolatodban problémák adódhatnak.

apa
Az apa az anya mellett a legfontosabb érzelmi kapocs az ember életében. Sok esetben a szeretet kapcsolat racionális oldalának megtestesítője, de nem minden esetben. Ha édesapád/nevelőapád megvéd, ill. tanácsokkal lát el álmodban: jó a kapcsolatod vele, megbízhatsz jószándékában. Ez azt jelenti, hogy az éltben is számíhatsz segíségére. Melletted áll a bajban.
Az apa halála az álomban: félelem az elveszésétől. ELőfodulhat, hogy valamilyen betegségben szenved, amiről te is tudsz. Ebben az esetben tégy meg mindent, amivel segítheted egészsége megőrzésében. Tölts vele annyi időt, amennyit tudsz, főzz neki egészséges ételeket!
Ha apád rendszeresen szid álmodban: rossz a viszonyod vele. Próbáld tisztázni vele, hogy amit tesz az bánt téged. Ha ez nem sikerül, akkor bölcsen fogadd el azt, amin nem lehet változtatni.

aprópénz
Ajándék, ami nagyon hasznos lehet számodra. Ha az aprópénzt kezedben tartottad az álomban: nagy szerencse ér.

áram
Környezetedből érkező energiák segítenek, sok jóbarátod pozitívan gondol rád.

arany
Arany az álomban: gazdagság, mely félelemmel is eltölt. Rossz úton szerzett, múlékony boldogság. Aranypénz: fukarság. Ha az álomban aranyékszer jelenik meg: nagyravágyás. Aranyszobor: irígyég, félelem.

aranyeső
Fiatalságot, gondtalanságot, szépséget, vidámságot jelenthet az álombeli aranyeső. Reményteli érzésekkel teli jövőkép. Tiszta szerelem, őszinte érzések.

arc
Szembenézés tetteiddel, amit az illető ellen elkövettél, akinek az arcát láttad álmodban. Ha jót tettél nem tölt el szorongással a szembenézés. Arc, mely eltorzul: veszélyt, gonoszságot rejt, téged pedig óvatosságra int.

arckép
Ismeretlen arckép: új barátságot kötsz, lehet, hogy olyan emberrel, akire eddig nem figyeltél fel. Saját arckép az álomban: önmagad vizsgálatát jelenti, valami miatt elégedetlen vagy önmagaddal. Mások véleményére túl sokat adsz.

arckrém
Elégedetlenség önmagaddal, folyamatosan javítani akarsz önmagadon, pedig lehet, hogy egyáltalán nincs erre szükség.

árnyék
Az álomfejtés szerint: félelem az ismeretlenségtől. Nem mersz szembenézni egy életedet meghatározó igazsággal. Ha saját árnyékodat láttad az álomban: álarcra van szükséged.

áruház
Kielégítetlen kívánságok. Áruház, amelyben eltévedsz: nem tudod mit szeretnél, nem találod a megoldást problémádra.

artista
Ha magad látod artistaként: túl sokat képzelsz magadról, vigyázz, könnyen a mélybe zuhanhatsz! Ha az artista leesett: mások kudarcot vallanak, amikor jólhangzó ígéretekkel akarnak elkápráztatni téged.

árvíz
Ha messziről látod: Nagyon régóta halogatod egy elintéznivalódat, melynek súlyos következményei lesznek. Ha elsodort: nagy erőre van szükséged, hogy kikerülj kellemetlen helyzetedből. Ha elmerültél: csak kedvesed segíthet rajtad. Árvízből kiálló épületek: neked kell segítened a bajbajutottakon. Kimenteni embereket, állatokat: ura vagy életednek, mások segítésére is futja energiáidból.

aszfalt
Kimerítő, de gyümölcsöző munka. Idővel rájössz, hogy megérte a fáradságot.

asztal
Megterített asztal: szeretett vendéget vársz. Üres asztal: szegénység. Asztal gyümölcstállal: a természet szeretete. Asztal sütikkel: pazarló élet.

autó
Ha nő vezeti: uralkodási vágy. Ha férfi: menekülés. Gyorshajtás: fékezhetetlen, csapongó vágyak, melyek veszélybe sodornak. Ha az álomban eltévedtél és nem találod az utat: káros szenvedély, külső segítségre szorulsz, hogy felhagyj vele. Ha nincs fék: nem vagy ura önmagadnak.

autóbusz
Alkalmazkodásra kényszerülsz. Most nincs lehetőséged saját véleményed kifejtésére, ill. megértetésére.

autóstáska
Mozgalmas napok jönnek életedben. Hallgesd meg ismerőseid praktikus tanácsait!

Az oldal tartalma folyamatosan bővül! Türelmeteket köszönjük!

Már regisztráltál? Itt beléphetsz:
E-mail cím:   Ha elfelejtetted a jelszavad, kattints ide >>
Jelszó:   Ha regisztrálni szeretnél, kattints ide >>
   


Eddigi hozzászólások:
Alexandra 2016-03-05
Sziasztok!!! Már lassan 1 és fél éve lessz hogy egy emberrel álmodom akin hosszú fekete kabát van és egy nagy fekete kalap van a fején... álmomban mindig követ.. és egyszer az álmomban elöttem állt de csak a fél arcát láttam és a szeme olyan volt mind a kígyónak csak hogy neki piros volt...és az arca is nagyon csúnya volt... Kérem segítsen aki tud..!!!.
 
Alexandra 2016-03-05
helló.... minden este éjfél után.. egy kis lány dúdol egy altatódalt a szobám ablakánál... de a kislányt még soha nem láttam... ja és szoktam fel ébredni arra hogy valaki lépked felém vagyis az ágyamhoz de a személyt nem látom csak hallom a lépteket... SEGÍTSEN AKI TUD!!!
 
Alexandra 2016-03-05
Sziasztok!!! Már lassan 1 és fél éve lessz hogy egy emberrel álmodom akin hosszú fekete kabát van és egy nagy fekete kalap van a fején... álmomban mindig követ.. és egyszer az álmomban elöttem állt de csak a fél arcát láttam és a szeme olyan volt mind a kígyónak csak hogy neki piros volt...és az arca is nagyon csúnya volt... Kérem segítsen aki tud..!!!.
 
krisztina 2015-04-07
Hello. Az ejjel azt almodtam hgy anyuek gyereket akarnak. En persze nm voltam oda. Ezz mit jelent? Segitene valaki?
 
Bear 2015-01-09
Sziasztok. Nekem is volna egy furcsa álmom. annyi a lényege, h van egy fekete ruhás ember fekete kalapban, az arcát nem látni csak a vörösen izzó két szemét. az egyik kezében pedig egy homokórát tart, amin lepergett az összes homok. ez az ismeretlen személy minden álmomban üldöz és amikor elkap megöl. már lassan 3 éve álmodom ezt. szerintetek mit jelenthet? ja még egy érdekesség. este bent a szobámban miért hallok halk suttogást és lépteket az ágyam körül?
 
Bear 2015-01-09
Sziasztok. Nekem is volna egy furcsa álmom. annyi a lényege, h van egy fekete ruhás ember fekete kalapban, az arcát nem látni csak a vörösen izzó két szemét. az egyik kezében pedig egy homokórát tart, amin lepergett az összes homok. ez az ismeretlen személy minden álmomban üldöz és amikor elkap megöl. már lassan 3 éve álmodom ezt. szerintetek mit jelenthet? ja még egy érdekesség. este bent a szobámban miért hallok halk suttogást és lépteket az ágyam körül?
 
Asztalosné Lipták Éva 2014-12-19
Felszálltam egy vonatra és elmentem vele.A férjem aki már halott, ott maradt az állomáson egy másik hölggyel.Mit jelenthet ez?
 
erika 2014-12-13
Sziasztok! folyamatosan szép kisgyermekkel álmodom, mit jelent?
 
Merci 2014-06-16
Már vagy két hete ugyanazokkal az emberekkel álmodom és nem tudom miért???
 
Réka 2014-03-30
Mit jelenthetaz álmom? Egy metróban utaztam, szüleim szemben ültek velem, nagyon furcsa érzésem volt a gyomromban. Éppen leszál
 
Szabó Roberta 2013-12-20
Sziasztok. Kérlek segítsen valaki, hogy mit jelenthet, az az álom, hogy olyan szituba kerültem az általam szeretett fiúval(de neki nem mondtam még el, hogy szeretem), hogy akármi baj történt velem, ő azonnal ott volt, hogy segítsen.. és a legutolsó bajnál, mikor felkiáltottam, akkor annyira megijedt, hogy nagyon-nagyon szorosan átölelt! Iszonyatosan jó volt.. Valaki segítsen, hogy mit jelenthet.!! Szép estét!
 
Devil666 2013-05-15
Ha valaki tud választ az álmomra írjon nekem emailben: vicus-cicus@hotmail.com
 
Devil666 2013-05-15
Sziasztok ez egy nyári történeten indul ez még a valóság!Meg ismerkedtem egy sráccal tavaly nyáron , aki teljesen belém szeretett, de megszakítottam vele minden kapcsolatot mert kibékültem a Párommal! És most azt álmodtam hogy ez a srác elrabolta az egyik barátnőmet! Ez mit jelenthet?
 
rozalinda 2013-03-03
Álmomban álmodni mit jelent?
 
2012-09-04
visszatero almaim vannak kepes vagyok megalmodni dolgokat amik be is teljesulnek neha felelmetes amikor valakinek megalmodom a virasztasat de akkor meg nem tudom ki lesz az, az egyik ije almom az edes anyame volt es azota volt meg,mikor rajovok hogy ez egy figyelesztetes lenne borzadok hogy en ezt mar majd nem ugyan igy ateltem egyszer -mi lehet ennek az oka segitsetek kosz
 
lady 2012-07-29
Sziasztok. Nekem gyakran van visszaatérő álmom, arról a házról, amiben felnőttem, és mindig mikor arról álmodom, él benne az Édesapám... De az álmaimban vagy ott lakom még mindig, vagy csak gyakran megyek oda...pedig azt a házat már lassan tíz éve lebontották és Édesapám sem él már két éve... Mit jelenthet ez az egész? Köszi előre is.
 
Orsi 2012-07-23
Menyaszonyi ruha próbán voltam egyedül. Ez mit jelent?? Meg volt egy másik is ez elött. Egy nagy fekete vad kutya akart megtámadni a saját udvarunkon de nem tette meg. Ez mit jelent?
 
bettus 2012-07-04
Azt állmodtam hogy én és a barátnom menekulunk es kozben pisilnunk kellet de mivel uldoztek minket nem tudtunk megálni és bementunk egy házba, oda nem jottek utánunk és lefekudtunk aludni.aztan ereztem hogy mind a 2 alatt 2 nagy tocsa van. bepisiltunk de nem ereztunk semmit. aztan elkeztek dorombolni az ajton es megoltek minket. Igazából elég zavaros álom volt. Mit jelenthet ez ?
 
Rényi 2012-05-30
Szeretném tudni mit jelent ha álmomban egy új házba költöztem a családommal??
 
ANETT 2012-04-22
Álmomban meghalt egy cigányasszony balesetben,akit ismerek,félek az álmaimtól,gyakran keresnek meg halottak,s üzennek dolgokat,amelyek valóra válnak.Pl.a halott nagymamám megmutatta a cisztát a pajzsmirigyemben álmomban,s 4 hónapra meg is műtöttek vele.
 
Gyuri 2012-04-19
Erdekes almok jottek ram az elmult ejszakakon kigyo mart meg ketszer is probaltam kihuzni de nem igazan akartam ott hagytam tudom es orvendek, hogy ez az almom jot jelent ugyanis egy uj projektbe fogok bele, de tőbit nem tudom megfejteni a második éjszakán kalapomat tapostam a sárba vajon miért? a harmadik éjszakán egy régi ismerősöm, volt osztálytársam lány, a kezére pisiltem ahogy pisiltem úgy egy zöld levelet vet ki a vécécsészéből. Kerlek fejtsetek meg irjatok meg esetleg emailba ha valaki megtudna fejteni email cimem gyuritimi@citromail.hu
 
Nora 2012-04-05
Sziasztok! Azt álmodtam, hogy valami miatt nyakon kell szúrnom 2 macskát és meg is teszem. Szörnyű volt! Az egyikük vibráló tekintete még most is bennem van és az is, ahogy folyik a vérük :( Néhol azt olvastam, hogy a macska az intimitás, a szexualitás jele, de elképzelni sem tudom, mit jelenthet ez a furcsa álom. Arra már nem emlékszem, hogy mi volt a körítés. Tud valaki segíteni, hogy mit jelenthet ez? Köszönöm!
 
Nora 2012-04-05
Sziasztok! Azt álmodtam, hogy valami miatt nyakon kell szúrnom 2 macskát és meg is teszem. Szörnyű volt! Az egyikük vibráló tekintete még most is bennem van és az is, ahogy folyik a vérük :( Néhol azt olvastam, hogy a macska az intimitás, a szexualitás jele, de elképzelni sem tudom, mit jelenthet ez a furcsa álom. Arra már nem emlékszem, hogy mi volt a körítés. Tud valaki segíteni, hogy mit jelenthet ez? Köszönöm!
 
nikica 2012-03-31
segitség szeretnék kérni h a egy srácal álmodok állandóan akit ismerek de nem a párom h keresek rá álom sótárban?? : köszönöm ha segitenétek !! sziasztok :)
 
jocecer 2012-03-18
itt teljesen hülyeség már mint nem ezek a dolgok !! hanem hogy kerdezünk hogy ez meg azaz álmunk mit jelent .. úgy sem fognak rá válaszolni ....;)
 
hajdu judit 2012-03-15
ÉRDEKES AMIT ÁLMODTAM!?A HUGOMÉK ÉPITKEZNEK,MÉG KÉSZEN SINCS A HÁZ TELJESEN ,ÁLMOMBA TÜZET OLTOTTAM.MINTHA GYÜJTOGATÁS UTÁN ÉNMENTETTEM MEG A HÁZAT A TÜZTŐL.MIT JELENTHET?
 
kicsi 2012-03-12
elhunyt édesanyámmal álmodtam, mit jelenthet?
 
csöves 2012-02-24
üdvözletem! azt szeretném kérdezni ,hogy mitjelent az ha álmomban három döglött macskát láttam vízbe fulladtak fel voltak fúvódva
 
dedi 2012-02-24
Sziasztok!Szeretném tudni az az álom mit jelent amikor ha belenézek a tükörbe az nem én vagyok,hanem vagy gyerek, férfi, vagy nö. és át élem ami vele történik éppen. nem gyakran álmodom ezt, de ez elég fura.
 
V.K.I 2012-02-18
álmodtram egy haverommal , akit most ismertem meg nemrég de nem marad magyarorsuágon.már holnap megy el.viszont olyan mintha régebbóta ismerném, és nagyon birom a fejét. mindaketten bánjuk hogy nem ismerjük meg egymást és most sokáig nm fogunk találkozni , de ugyérzem még része lessz a jövőmnek.azt álmodtam hogy egy buszülésen ült .kért egy ölelést én megöleltem búcsúztunk és mikor átkaroltam gondolkoztam h megcsókoljam e a nyakát és megtettem és mikor elengettük egymást akkor egy másik haverom pontosabban volt barátom volt már helyette.azonnal felkeltem és nem tudom miért de fél óráig sirtam ... nemértem szerelmes nem vagyok bele meg semmi de ugyérzem baromira hiányozni fog mert valami megfogott benne és érzem h dolgom van vele még a jövőben.egész este vele álmodtam.gyötör engem ez az ember .de ez fordítva is így van.van a kettőnk találkozásában egy befejezetlen pont.mintha megtaláltam volna valakit ujra és ujra felkellene egymást ismerni.borzasztóan furcsa nés nehezen feldolgozható dolgok ezek amiket érzek.nektek mi a véleményetek???
 
jocecer 2012-02-15
az mit jellent ha olyan emberekket verek meg akikkel régebben verekettem és nem tudtam megverni őket vagyők vertek meg ?? és akikkel nem verekedtem és még is megverem , a valóságban pedig rosszban vagyunk ..
 
Dodó 2012-02-14
Sziasztok! Mostanában elég sűrűn álmodok akasztott emberrel. Vagy olyannal aki előttem akassza fel magát, vagy olyannal akit én találok meg felakasztva. Mit jelent ez? Elég nyugtalan vagyok egész nap, mert ezen agyalok.
 
Denise 2012-01-28
sziasztok. én már 2napja azt álmodom hogy újra összejövök az exemmel. először azt álmondtam h megyek a buszon egy barátommal és egyszer csak föl száll az exem is a buszra és lesmárol. másodszórra azt h nállavagyunk. veszekszünk szakítunk és kibékülünk és aznap kezdtem el álmodni ezeket amikor szakítottam vele.mit jelent?
 
nymyn 2012-01-25
Sziasztok, mit jelent ha a volt barátommal álmodom aki az álmomban nő volt?
 
Enikő 2012-01-21
Sziasztok..pár napja a halott kiskutyámmal álmodok:( aki az életemet jelentette...két és fél éves francia bulldog volt kisfiu...daganatos volt minden szerve a gyomrában pedig 30centis daganat nőt:( nekem csak ő volt nincs senki másom én egy 27éves lány vagyok aki szomorú és akinek nagyobb fájdalmat nem tudtak volna okozni:( "azt álmodom hogy fut értem jön hozzám és felveszem az ölembe és folyik a vére ....aztán hogy ujra él....teljes kivagyok készülve:(
 
ALEND 2012-01-18
Szia. Tegnap egy nagyon érdekes álmom volt. Azt álmodtam, hogy egy régi ismerősöm véletlenül megvágta egy papírlappal a jobb szemem. Azonnal mély fájdalmat éreztem és csepegett a vér a sebből. Sajnos a folytatás nincs meg. Ma reggel amikor felkeltem, egyből tükörbe néztem és egy kis árpát találtam ugyanazon a helyen a szemem héján. Milyen ötleted van, mit jelenthetett ez az álom? Köszönöm
 
hajnika 2012-01-16
Üdv! Én általában mindig egy idegen helyen vagyok, idegen személyek közelében, de mégis olyan érzést kölcsönöznek mintha mindig is ott lettem volna és ismertem volna őket. Miért van ez? Mit jelenhet?
 
demeve 2012-01-15
Még egy érdekes álmom volt. Sosem volt se előtte, se utána még csak hasonló álmom sem, pedig minden éjjel úgy 4-5 álmomra emlékszem... Druida férfi voltam, és hat másik druida volt mellettem, kört alkotva. Egy zöld füves mezőn voltunk egyébként, csak egy hosszúkás sziklatömb volt mellettünk. Szürke csuklyás köpenyben voltunk, az arcunk nem látszott ki. Tudtuk, hogy mi vagyunk az utolsó emberek a Földön, a többiek már mind meghaltak. Úgy rémlik, valami méreg volt a levegőben, amiről csak tudtunk, de érezni nem lehetett. Lassan dőltek ki mellőlem a druidák sorban, én voltam az utolsó. Nem féltünk, mert tudtuk, mi vár ránk ezután. Én is meghaltam, és láttam magam meg a többieket holtan. Teljesen érzéketlen voltam, mintha nem is tudnám, mi az, hogy fizikailag, érzelmileg érezni, viszont erkölcsileg éreztem. Sokkal tisztábban, mint a halálom előtt. Mintha már nem zavartak volna mindenféle kémiai folyamatok. Olyan volt ránézni a holttestemre, mint amikor az ember ledobja a ruháját pl. fürdés előtt, és arra néz rá. Aki ezt meg tudja fejteni, az kap egy csokit! Én sajnos nem tudom. Annyi ötletem van, hogy esetleg ez volt az egyetlen testelhagyásos élményem, és az agyam ezekkel a képekkel dolgozta fel. Csak tipp.
 
demeve 2012-01-15
Álmodtam egy érdekeset. Aludtam álmomban, és arra ébredtem, hogy óriási, átlátszó UFO lebegett a város felett (biztos túl sok sci-fit nézek). Ebből kiszálltak kicsi UFO-k, és az embereket megölték vagy ilyesmi. Engem nem öltek meg: hirtelen emlékezni kezdtem arra, hogy úgy fél éve megtermékenyítettek, és ők nevelték az embriót. Mikor magamhoz tértem, gyönyörű, boldog férfiak és nők vettek körül, én meg az egyik (tisztán emlékszem az arcára meg a többiekére is) férfi nyakába ugrottam, mert tudtam hogy ő a 18 éves a hibrid fiam, aki látni akart, ezért nem öltek meg az UFO-k. A többiek mutatták, milyen képességekkel rendelkeznek, és most már én is közéjük tartozom. Nem szavakkal, hanem gondolatolvasással. Elsősorban szárazföldi volt ez a hibrid faj, de a víz volt a játszóterük. Bármeddig tudtak víz alatt lenni levegővétel nélkül. Utólag visszagondolva delfinszerűek voltak, emberi külsővel. Mielőtt felébredtem, megtámadtak bennünket gonosz UFO-k, az egyik hibrid meg is halt. Hááát, vízben élni fantasztikus, annyit mondhatok! És az a sok boldog, ragyogó hibridember! A gonoszok nem tudom kik lehettek. Ők nem tudtak úszni, az biztos, viszont lőttek. Akár emberek is lehettek, bár nem hinném... :(
 
demeve 2012-01-15
Kedves Samy! Az utcás-sok emberes-halálos álmod bizonyos időközönként tér vissza, így meg kellene figyelned, miben hasonlítanak ezek az életszakaszok. Jelentheti azt az álom, hogy magányos vagy, vagy épp nem tudod, mi lesz veled egyedül. Valószínűleg tehetetlennek vagy bizonytalannak érzed magad, esetleg hagyod, hogy az események irányítsanak Téged, nem fordítva, mindez az önbizalomhiányból fakad. Lehetséges, hogy másoktól vársz útmutatást, mert nem hiszed, hogy Te is képes vagy rátalálni az utadra. Pedig jobb, ha tudod: TE vagy az egyetlen ember, aki erre igazán képes. Mások csak tanácsokat adhatnak, felelősséget a végén úgy is Neked kell vállalni! A kulcsfigura az álmodban egyértelműen Te vagy és a láthatatlan arcú valaki, akihez vonzódsz, nyilván azért, mert mellette biztonságban érzed magad. Ő jelenti számodra a stabilitást. Tegyük fel, hogy ő a Te önbizalmad. Így már mindjárt érthető, miért vonzódsz hozzá, igaz? ;) Ha van párod, akkor esélyes, hogy őrá igyekszel támaszkodni, ha nincs, akkor olyan valakit fogsz keresni, aki szerinted képes téged elvezetgetni, még ha nem is a legjobb úton, eszközökkel stb. JAVASLATOM: TALÁLJ RÁ AZ ÖNBIZALMADRA, AZ ERŐDRE, AMI MÁR EGYÉBKÉNT IS BENNED VAN! Láttad! Ő az álarcos figura! Ismerd fel végre!
 
demeve 2012-01-15
Kedves Fejtegetők! Az álomfejtés nagyon összetett dolog. Ha valakit érdekel, mint jelent az álma, azt nem lehet pontosan megfejteni csupán az álomkép segítségével. Ismerni kell az álmodó pillanatnyi lelkiállapotát, élethelyzetét, azok okait, paráit, fóbiáit, vágyait. Ha ezt is leírjátok, könnyebben tudtok segíteni egymásnak. xox
 
demeve 2012-01-15
Kedves Anika! A vonatos-kasszás-krémes álmodról még elmélkednem kell egy kicsit, az viszont egészen biztos, hogy egy problémakörből igyekeztél kitörni, addig sikertelenül. Remélem, azóta már megoldódott a kérdés!
 
demeve 2012-01-15
Kedves Davee! Az álombéli öngyilkosságod nekem azt jelzi, hogy nem vagy elégedett magaddal, a helyzettel, amiben vagy, és kezedbe véve az irányítást le akarsz számolni ezzel a helyzettel, meg akarsz szabadulni az eddigi hozzáállásodtól vagy körülményektől. Ha belegondolunk, az öngyilkossági kísérlet mindig egy kiútkeresést jelent, és minden szinten a létállapot megváltozásával jár. Egy kivétel van: néhány esetben az öngyilkosságot inkább a kíváncsiság szüli, hogy mi van ezután. Mivel álmunkban nem köti meg a kezünket a tudatos énünk olyan erősen, könnyebben megtesszük, amit józanul sose tennénk. Te biztos érzed, melyik igaz Rád.
 
demeve 2012-01-15
Kedves Minnie! Ha álmodban verekszel, az azt mutatja, hogy hatalmas belső feszültség, düh vagy harag feszít Téged. Mivel valószínűleg az életszemléletedbe nem fér bele az erőszak, álmodban éled ki/meg a frusztrációdat. Erre a helyzetre - már ha a valóságban nem tudsz rájönni, hogyan oldd meg a kérdést - tudom javasolni a kick-boxot, futást vagy egyéb strapás sportot, amivel jól lefáraszthatod magad, és a valóságban is kitombolhatod magadból a stresszt, akármi is okozza. Egyébként a visszatérő álmokban ha fejlődik a képességed, az azt mutatja, hogy bizonyos szinten tudatosan álmodsz. Érdemes lenne foglalkoznod ezzel a dologgal! Minél tudatosabban álmodsz, minél jobb a technikád :), annál többet tudsz átültetni a valóságba, ezért is javaslok valamilyen dinamikus küzdősportot - még ha csak néhány órán veszel is részt.
 
demeve 2012-01-15
Kedves laura! Ami a buszokhoz és vonatokhoz fűződő kapcsolatodat illeti, együtt érzek veled, mivel sokáig én is ugyanebben a cipőben jártam, sőt néha még mostanában is - bár én "vonatos " vagyok inkább. "Versenyben állunk önmagunkkal, félünk, hogy a kitűzött céljainkat, vágyainkat nem tudjuk időben (be)teljesítni. Valószínűleg túlhajszoltak és szorongóak vagyunk mostanában." Ezt olvastam valahol. Részemről korrekt az elemzés. Amennyiben Te is akadályoztatottnak érzed magad céljaid elérésében az idő, a lehetőségeid vagy esetleg épp saját magad korlátai által, csak azt tudom javasolni: próbálj meg tudatosan álmodni, és a tudatosság és öntudatlanság határán könnyebben fel tudod oldani a helyzetben levő feszültséget. Csak egy halvány megérzés - lehet semmi köze a Te helyzetedhez: (gyerek+gyümölcs=termékenység) + (vonat+busz=időbeosztás, cél elérése) = nem érzed néha úgy, hogy ideje lenne a gyermekáldásnak; vagy esetleg a gyermeke(-i-)ddel kapcsolatban be tudod osztani az időd, vagy állandó versenyfutásban vagy?
 
demeve 2012-01-15
"A csók az álomban a szerelmet, harmóniát, egyensúlyt és egyetértést jelenti." Álombéli személyes élményeim híján nem tudok többet a témáról. :(
 
demeve 2012-01-15
Kedves Shosanna! Nekem az az érzésem, hogy te pontosan tudod, mit jelentenek az álmaid, csak nem mered elhinni, hogy képes vagy elemezni a saját helyzetedet. Bátorság! ;) Ami a sok ajtós-ablakos-házas halálos-sziluettes-teázós álmodat illeti, azt hiszem, a szerelmi háromszögnek komoly köze van hozzá! A sok ajtó meg ablak választási lehetőségeket jelez. Az álomképekben néhány elem "csak" azért szerepel, mert így tűnik hétköznapinak az álom, különösebb jelentéssel nem bír. Próbáld meg ennek tükrében elemezni álmaidat. A legnehezebb része az elemzésnek, hogy ki tudjuk szűrni a lényeget, és le tudjuk választani a sallangot (bár igazából olyan, hogy sallang, nincs, mivel minden bír bizonyos mértékű jelentéssel, viszont kezdő fejtőket ezek a nem elsődleges tényezők könnyen összezavarhatnak).
 
demeve 2012-01-15
Kedves Attila1005! A Te álmod azt jelenti, hogy volt egy kemény problémád, amivel sikerül(-t) megküzdened! Valószínűleg már túl is vagy rajta, és ügyesen/szerencsésen kikecmeregtél ebből a problémából...
 
demeve 2012-01-15
Kedves ritokkrisztina! Ne hari, hogy nem emailt küldök! Az álmod a vágyad konkrét leképezése lehet. Ha nagyon szeretnél már babát, ez egy szüleménye a vágyadnak, egy terméke, ezzel is képes vagy átélni az anyaság örömét, amire már annyira vágysz. Ha nálad nem erről van szó - bár szerintem igen ;) - akkor egy sikeres döntés, állás, cég, ritkán egy baba megszületését jelenti. Drukkolok! Én is hasonló cipőben járok... :)
 
demeve 2012-01-15
Kedves agnes! A háborús álmok létbizonytalanságot jelentenek általában. Ha ez csak egyszeri álom volt, akkor remélhetőleg hamar találsz megoldást a problémádra. Ha visszatérő, akkor három dologra gondolhatsz: 1. A belső feszültségedet tükrözi a háború, ami önbizalomhiányból vagy konkrét vitákból fakad. A megoldás az lenne, hogy bízz jobban magadban és abban, hogy képes vagy feloldani a problémás helyzeteket! Ez a képesség MINDENKIBEN meg van!! 2. A körülötted élők, szeretteid vitája bánt téged. Ebben az esetben nem tehetsz semmit, csak fogadd el a helyzetet, és hagyd hogy ők oldják meg a problémát. A 3. lehetőség, hogy a múltat álmodod. Ez lehet a saját múltad (előző élet pl.) vagy lehet egy kép, amit a TV-ben láttál vagy hallottál, és feldúlt tudat alatt. Ekkor két dolgot tehetsz: elengeded vagy segítesz a hasonló helyzetbe került embereken.
 
demeve 2012-01-15
Kedves brigitta! Az az érzésem, hogy a te agyad élettel-halállal zárja le vagy oldja fel a konfliktusos helyzeteket az életedben. Azzal, hogy meghalasztottad a volt pasiaidat, le is ráztad őket és a velük járó érzelmi batyukat magadról - már amennyire ez lehetséges. Az, hogy te és baba is életben maradtatok, azt jelenti, hogy nagyon ügyes problémamegoldó vagy!
 
demeve 2012-01-15
Sziasztok! Lenne egy fontos hozzászólásom a fogvesztéses álmokhoz. A foghullás legritkábban jelent halált. Inkább egyéb veszteséget jelent, amiből jó is kisülhet a végén - szóval nem kell megijedni, ha valaki ezzel a témával álmodik! Pl. ha elveszted az első fogaidat álmodban, akkor esetleg azt akarod magadnak üzenni, hogy "elvesztetted" a korlátokat, az akadályozó tényezőket, amik miatt nem sikerült eddig megvalósítani magad, vagy pl. annyira nagy a feszültség benned, hogy csikorgatod a fogaid, ami miatt elkezdenek fájni, és azért álmodod, hogy kihullottak. Persze esetenként valóban jelenthet közelgő betegséget, halált is, de ez ritka. A prófétikus álmok egyébként sem túl gyakoriak. Inkább a feldolgozó álmok jellemzőek ránk, sőt sokunknál a régmúlt (előző életek) eseményeinek feldolgozása is gyakran idáig elhúzódik.
 
baba 2012-01-10
lovat hajtotam álmomba győplűvel
 
erzso29 2012-01-08
Sziasztok!Volt egy álmom ,hogy készültünk a saját élve eltemetésemre ,láttam kiásva a sírhelyemet,fekete ruhában voltam ,fehér csipkés zsebkendő volt nálam és sirtam,hogy ne temessenek el élve ,menjük mondjuk vissza a temetést meg a koszorút.Ha valaki tud erről az álomról mondani valamit ,hogy mit jelenthet.Akkor köszi!
 
brigitta 2011-12-29
sziasztok. nekem van egy furcsa álmom, eddig mindegyik fiu akivel jártam meghalt álmomba.. mi ennek a jelentése,?, és azt is sokat álmodom,hogy elüt egy auto és megáll a szivem,,mindenki azt mondja,hogy meghaltam,,és egy kis idö mulva ujra elkezd dobogni a szivem,,,vagy is feléledek, ez mit jelenthet,, ?sokszor azt is álmodom,hogy ,,terhes vagyok,,és a korházba menet megszülök,., ma pedig azt éllmodtam,hogy terhes voltam és elkezdtem nagyon vérezni ,,mire bekerültem a korházba ugy volt,hogy vagy én maradok életbe vagy a gyerek de A végén mindketten életbe maradtunk. ELÖRE is köszönom
 
norika 2011-12-21
Sziasztok! 2 álom van amire nem találok megfejtést! 1. sétáltam egy sötét lépcsőházban, amit csak a hold világított meg, teljesen kihalt volt. a sötétből előlépett egy nagydarab ilyesztő pacák, és a hajamnál fogva berángatott egy szobába, közelebb lépett, és mielőtt megláttam volna hogy ki ő, kezdődött elölről az egész! szóval ez az első, nem találtam rá megfejtést :S 2. múlt éjjel álmomban egy lányt láttam, azaz csak a szemeit és az orrát, és azt hogy egy halott nő ujjait levágja egy ollóval, egymás után mindegyiket. Szerintetek mit jelenthet ez a két álom?? előre is köszi
 
agnes 2011-12-15
sziasztok!en haborurol almodtam de nem talalok ra megfejtest mit jelent?valaki tudja a valaszt?
 
Börbi 2011-12-14
Kis olasz. Csak akkor jelent halált, ha kiesik, ha romlott stb, az betegséget jelent
 
kis olasz 2011-12-08
Sziasztok!Kérlek segítsetek nekem!!!Éjszaka a saját fogammal álmodtam ,hogy elrohadt...ezt mit jelenthet?Mert azt tudom,hogy a fog halált jelent.....Kérlek segítsetek!!!!!
 
Börbi 2011-11-12
Sziasztok! Mit jelenthet ez: Azt álmodtam, hogy egy kastény félébe költöztünk a családommal (édesapám, nagymamám valamint a testvérem és én). A kastényt hatalmas park szerű kert vette körül, kívül már egy kissé rosszabb állapotú kerítés, melyet apum megerősített. Bementünk a kastélyba és nem tudom, h ki, de azt mondta h a kastély két szárnyából csak az egyikbe mehetünk lakni, aztán fél év után át kell menni a másikba. Letelt a hat hónap, már össze voltunk pakolva, mikor észrevesszük h a fal hirtelen kezd elváltozni, omladozik, a festék kezd lehámlani, illetve sötétebb mohás zöld, barna, olykor okker sárga színűvé változni. Ekkor gyorsan neki iramodunk h átjussunk a másik szárnyba, de tudjuk, nem fog sikerülni, aztán hirtelen rengetek kis kék kalapos és ruhás boszorkány kedvesen mosolyogva betörik a kerítés kapuját és tódulnak át a hatalmas kerten, hogy segítsenek. Ekkor ébredtem fel.
 
megagigi 2011-11-10
Sziasztok! Mit jelent ha nem én hanem az Anyukám azt álmodja, hogy én és a gyermekem felszálltunk egy trolira én vezettem és egy nagy vízbe belehajtottam, nem direkt én kiúsztam a partra de a gyermekem nem tudni hová lett. és aztán jött a felébredés. köszönöm szépen.
 
ritokkrisztina 2011-11-06
sziasztok! nincs még gyerekem de azt álmottam hogy űlök a gyerekemmel az ágy szélén és a karomban fogom! remélem köze van ajövőmhöz! :) kérlk aki tud segíteni az kérem írjon a ritokkrisztina@freemail.hu email címemre, KÉRLEK SEGÍTSETEK!! segítségeteket előre is köszönöm!
 
patricia 2011-11-04
Szasztok!meghalt a nagy mam?m nem tom mi kőze van a babon?khoz de a tesomnak a bar?tnőke fogal ?lmodott és meghalt nagyon fáj..
 
patricia 2011-10-31
Szia! Shosanna ey azt jelenti akk is h hal?l
 
patricia 2011-10-30
Nagyon furit ?lmodtam hee....
 
patricia 2011-10-30
Sziasztok!valaki irjon valamit umatkozom!:)
 
patricia 2011-10-30
Sziasztok!azt ?lmodtam hogy a volt pasimal csokolóztam ha valaki tudja mit jelent irja meg:)
 
Shosanna 2011-10-11
Ma reggel pedig azt álmodtam, hogy egy lyukas fogamat egy nagyon aranyos doktornő megcsinálta. Olvastam, hogy foggal álmodni halált jelent, de igazából lehet, hogy ez csak egy figyelmeztetés saját magamnak, hogy el kellene vele menni fogdokihoz. Amikor reggel felébredtem, a párom elő is jött vele rögtön, hogy mikor jelentkezek be fogdokihoz. Szóval akkor ez nem a halálos téma szerintetek sem, ugye? Nyugtassatok meg :)
 
Shosanna 2011-10-11
Sziasztok! Visszatérő rémálmaim vannak különböző formában, valaki megtudná ezt nekem fejteni? Az álmom úgy kezdődött, hogy egy gyönyörűszép házban állok, aminek nagyon sok ajtaja és ablaka van. A házban semmi rám utaló használati tárgy nincs, mondhatni eladási állapotban van, rengeteg márvány felhasználásával. És tudom, hogy be kell csuknom minden ajtót és ablakot, mert valami be akar jönni, aztán elkések az egyik ajtónál a becsukásával, és bejön az a valami. Egy ember sziluett, amolyan árnyféle, mintha sötét füst töltené fel az egész alakot, és jön utánam be a házba, én pedig rohanok előle, míg ő rémisztő, nyugodt, vontatott hangon szól utánam, hogy elkéstem, már nem menekülök. Aztán ugrik egyet az álom, és felébredek (még mindig álmodom) a saját szobámban az ágyamban, és kimegyek wc-re, de amikor leülök a mosdóban, kukacok esnek ki belőlem, a lábamon is férgek másznak, és ahogy le akarom őket seperni magamról, zöldessé színezik a bőrömet. Befutok a fürdőbe, belenézek a tükörbe, és ledöbbenek, mert az arcom beesett, a szemeim körül szürkés árnyalat, de alapvetően magam vagyok, még valamilyen szinten szépnek is mondható, DE a szívemnél a mellkasomon hatalmas lyuk tátong, és valami százlábú féreg motoszkál bent. Le akarok tusolni, mintha azzal kimoshatnám magamból ezeket, de nem tesz semmit, majd újra abban az idegen szép házban vagyok, és a márvány csarnokon át kimegyek egy hátsókertbe, ahol a nagymamám, az édesanyám, és apa, aki pont nincs ott, de tudom, hogy valahol a közelben van a ház körül teázgatnak a temetésem tiszteletére. Ezt onnan tudom, hogy amikor a mamám odajön hozzám ezüsttálcán kínál nekem teát meg kekszet, nem akarok enni, mert tudom, hogy már mindegy nekem, de mégis elfogadok egy csésze teát, ami szabályosan kifolyik belőlem a tesetemen férgek által rágott kis lyukakon át, ők meg csak nevetnek rajtam, hogy milyen bolondok, el is felejtették, hogy nekem nem kellene ennem meg innom, mert már minek??! - ha már úgy is meghaltam, és hogy szép volt a temetésem, valaki, akinek a nevére nem emlékszem, az üdvözletét küldi. Aztán a mamám visszamegy a szépen megterített asztalhoz, és én csak állok döbbenten, hogy mi ez az egész, amikor észreveszem, hogy hátul a kertben egy hatalmas fa alatt áll az árny alak. Félig megközelítem, amikor azt mondja higgadtan, hogy: De hát ezt akartad nem? Örülj neki, nem mindenki térhet vissza, vagy ébredhet fel belőle. Meghaltál... és mégis láthatod még őket. És én csak azt tudom, hogy álmomban egyáltalán nem akartam meghalni, és nem akartam így kinézni. Az életben pedig irtózom a férgektől, és épp abban az időszakban álmodtam ezt, amikor egy szerelmi háromszögben voltam nagy választás előtt. De vannak még ennél cifrább álmaim is, amiket nem is tudom, hogy leírjam-e, habár nagyon érdekelne a jelentésük.
 
moldan06 2011-09-12
Én is csókolóztam álmomba. Mit jelent? :)
 
zsuzsy 2011-09-12
Mit jelent ha almodba csokolozol?
 
Kingu 2011-09-03
Szia,én általában nem szoktam hinni az ilyenekben,de már hónapok óta visszatér ugyan az,nekem meghalt az édesanyám 4 éve és mostanában mindig azt álmodom,hogy feltámad és visszajön ugy,hogy tudja ő is és mindenki,hogy ő eddig halott volt,de természetes,hogy visszajött....ennek van valami jelentése? elöre is köszi a választ
 
laura 2011-08-17
Szia. Én nagyon sokat álmodom autóbusszal és vonattal utazással sokat gyerekkel és gyakran gyümölcsökkel néha már zavar mert nemtudom mitjelent.
 
Gizus 2011-08-14
Szia ! Én is kérdeznék, sötét vízben fürdő gyereket álmodtam, és hiába kértem nem jött ki, aztán elmerült. Segítséget akartam hívni, de nem volt hangom, nem tudtam kiabálni. Úgy éreztem, hogy megfulladt. A testvérei ott fürödtek, látták, de nem segítetek, csak nagyon későn. Mit jelent ez.
 
noraine 2011-08-08
Sziasztok! Nekem egy elég 'ciki' visszatérő álmom van. Már nem tudom, hányszor álmodtam olyasmit, hogy nyilvános wcre szerettem volna menni, de általában a falak túl alacsonyak voltak, ezért mindenki látott - és mindenki engem is nézett. Ma is hasonlót álmodtam, és nem igazán tudok rájönni, hogy miért álmodom ezt már vagy hatodjára. Nem tudjátok, hogy mit jelenthet?
 
Jégvirág 2011-07-31
Sziasztok én azt álmodtam, hogy megmart egy kígyó, egy gonosz árny hatására, és elkezdtem átváltozni. Egyenlőre még a kezem lett olyan mint a gyíkoké, vagy valami hasonló. Ennek hatására tudtam varázsolni, gondolattal is és úgy is hogy a kezem össze tettem vagy rá mutattam valamire. Én is nagyon szeretném tudni, mit jelent.
 
Angel 2011-07-29
Én azt álmodtam hogy egy fához vagyok kötözve és végig kell néznem ahogy egy fiút kínoznak.Ordítozok hogy ne tegyék ezt vele de senki más nincs ott kettőnkön kívűl.Hirtelen a fa mögül kijön egy köpenyes ember és valamit a fülembe súg de nem tudom mit. Aztán eltűnik és már nem kínozzák a fiút.Már sokszor álmodtam ezt és nagyon szeretném tudni hogy mi a jelentése.
 
Andyka 2011-07-26
Sziasztok!Azt álmodtam hogz az unokatesom nalunk volt aki igazábol szöke de most hosszu fekete haja volt.Nálunk volt és nagyon sokat beszélt és tatám rászolt hogy hallgasson már és ne beszéljen ojan sokat.Majd készültunk valahova,es mentünk a fürdöszobaba hogz mossunk hajat.Közbe nagy vihar lett,és annyi esö esett hogy fojt az udvaron a viz,mindha patak lett volna,de mucskos viz volt.Majd mostuk a hajunkat és megjelent egy volt osztálytársam akivel nem egyeztem valami jól,mindig veszekedtünk,és ö is hajat mosott.Én pedig mondtam ay unokatesomnak hogy o az osztájtarsam volt es mindig veszekedtuk.Majd megjelent a legjobb baratnöm,akivel most őssze vesztem(sajnos) és ö benyitott a fürdőbe és köszönt nekünk,én pedig mondtam az uncsimnak hogy vele biztos hogy jol egyezik majd mert nekem is a legjobb baratnöm.Aztan hirtelen a volt iskolám udvarára kerültem és ott volt az összes osztalytarsaim és csoport képet csináltunk......mi a jelentése??? segitsetek léccci
 
Davee 2011-07-23
Sziasztok! 1 olyan álmom volt nemrégiben, hogy 1 görbe hétvége során vásároltam 1 fegyvert (nem épp legálisan) és 1szer csak úgy amikor épp magam alatt voltam ... fejbe lőttem magam, éreztem ahogy meghalok majd felkeltem :SS lécci segítsetek, érdekelne mi lehet a jelentése ... :)
 
Kicsi Zuzmó 2011-07-17
Sziasztok...Van egy visszatérő álmom...nem tudok rájönni,hogy mit is jelenthet... Egy késsel leszúrnak...(egyszer a hátamba,a combomba,a hasamba)??????????? TUD VALAKI SEGÍTENI NEKEM??????????? NAgyon fontos lenne... :)
 
2011-07-02
Várom az oldal tovább bővítését Marika
 
robit88 2011-06-11
Anika= én azt mondanám, hogy van olyan dolog a környezetedben amit meg kéne csinálnod. Lehet, hogy halasztod mindig a dolgot. Ahogyan a krémes a zsebedben újra és újra összetörik és nem lesz belőle semmi kellemes :). Attila1005= Álomban ölni ingerültséget jelent általában, ha ideges vagy, belső feszültség van amit nem sikerül levezetni. Ezért álmodban erőszakos dolgokat művelsz. Macskát megölni... a macskának van jelentése hogy nézett ki ?
 
robit88 2011-06-11
b4Ł4zs: Lehetséges, hogy van egy haragosod akiről nem tudsz? Neheztelsz valakire a közeledben? Ha lenne ilyen akkor kezeljétek a konfliktusokat.... Aki fogról álmodott az halált jelent. Közeli rokon,barát,ismerős halála.
 
robit88 2011-06-11
Samy: Szerintem van egy olyan ember a környezetedben akiről eddig nem akartál tudomást venni, de valahol legbelül kedveled, vagy szereted. Ha lenne ilyen ne habozz :) Kriszta: Elég beteges. Az ember álmában általában ilyenkor megalázottnak érzi magát, ha ilyet tesznek vele. Lehet, hogy sok ehhez hasonló oldalt néztél ami befolyásolja az álmod? Elsősorban mi irányítjuk az álmunk és nem ő minket :)
 
ancsika 2011-06-09
Nem is tudom ,hogy kezdjem .Én azt álmodtam ma hogy fel néztem az égre és jött egy forgó szél sötét kék színben. Meg állt tőlem nem messze és egy csecsemőt láttam benne mintha még a méhbe lett volna aztán jött egy erősen vakító fény én elcsaptam a fejem és be csuktam a szemem.utána sötétség lett majd kezdett kivilágosodni. Ez mit jelenthet?
 
Samy 2011-06-05
Tudom ha ide írok senki nem fog válaszolni, de az elmúlt pár hónapban újra előjöttek a rémálmaim mint régebben is oly sokszor és egyáltalán nem tudok aludni ami elég nyomasztó és kimerítő. Nem tudom mit jelenthet ezen az oldalon próbálgatom megfejteni de annyira nem megy.... sétálok egy vad idegen utcán ahol rengeteg ember van és van akit ismerek van akit nem... de egy ember arca sose látszik. Majd hirtelen eltünnek egyesével mig végül egyedül maradok... Utána egy erdőben találom magam ahol különös módon nyugodtnak érzem magam és elidnulok mintha a lábaim maguktol lépnének és elkezdek zuhanni egy üregbe aminek az alján halvány de egyre erösödö fényt látok majd megpillnatom ugyanezeket az embereket köztük azt is akinek nem látom az arcát... és nem értem miért de különösen vonzódom ehez az ismeretlenhez és tudtában h biztos halál vár a mélyben de örömmel zuhanok mert tudom h ott van de egyben rettegek is.... az esetek nagyrészében ezt álmodom...fura és számomra érthetetlen...
 
Kriszta 2011-05-29
sziasztok! Nagyon fura álmom van napok óta! Azt álmodom hogy egy ismeretlen kisgyermek kakál a wc-n és feláll és bájosan tenyerébe vesz egy nagy adagot és szétkeni az arcomon mint egy arckrémet és nem büdös hanem jó illatú lesz tőle az arcom!.... Lassan félek elaludni! Mit jelenthet ez?
 
b4Ł4zs 2011-05-22
Én a minap ezt álmodtam : A budaörsi Auchanban megyek végig az üzletsorokon és elmegyek egy csoportban álló kb velemegykorú fiatal mellet 4-5en voltak. Az egyik tag meg dobott egy vizibombával,de nem lettem vizes. Még azt az embert sosem láttam,de a 4 vagy 5 tagból az egyik gyereket felismertem volt foci csapatársam. De nem ő dobott meg. A lényeg,hogy én meg kurva anyáztam neki azt hiszem és ők is tovább mentek meg én is. Ekkor keltem fel :S Ez nem ijesztő,hanem nagyon furcsa volt számomra,hogy a semmiért egyszer csak valaki megdob.. Ennek mi jelentése lehet?
 
b4Ł4zs 2011-05-22
Üdv,volna egy kérdésem. Miért van az,ha nőkkel álmodok és rendesen már csinálnám,akkor felébreszt valaki vagy felébredek magamtól?
 
ingri 2011-05-09
Hello mindenkinek!!! 13 eves vagyok Ingridnek hivnak es szeretnem ha valaki segitene nekem hogy hogyan kell megfejteni egy almot. Ha valaki tudna segiteni elerheto vagyok a yahoo messengeren az id-m:ingricske84 vagy levelet kuldhetttek az ingri98@citromail.hu. Minden valaszt vagy levelet szivesen fogadok elore is koszonom! Egyszer almondtam valamit es kepzeljetek hoy hasonlo dolog tortent velem es amikor raebredtem h ezt en almodtam nagyon megijedtem! Szeretnem tudni hogy ez mit jelent! ha valaki tudn asegiteni szivesen halgatom! Elore is koszonok mindent!! Ingrid.
 
ingri 2011-05-09
Ha hozzaszolasban kerdek valamit hogyan kapok ra valaszt???
 
Kryllan 2011-04-22
Sziasztok! Mit jelent ha egy beszélő rókával álmodok aki olyan mint egy barát? Előre köszi.
 
Anika 2011-04-21
Sziasztok! Néha-néha fljövök ide olvasgatni... A mai álmomat nem tudom megfejteni. :( A vonaton utazok, aztán v.hogy ugyan ahhoz a pénztárhoz sétálok. A zsebemben Franciakrémes van beletéve. Amit kiveszek, vagy legalábbis csak szeretném, de szétkenődik így emiatt nem tudom kivenni. Az álmomban kb. 3-4x ismétlődött, hogy pénztárhoz megyek, s a Franciakrémes a zsebemben van, amit nem tudok egészben kivenni. Köszönöm, ha segít v.ki. Anika
 
Masnika 2011-04-09
Visszatérő álmom az volt h kimentem a mosdóba, belenéztem a kádba amiben víz volt.Fejhez hasonló alakot láttam benne és sírtam ordítottam (volna) ugyanis egy hang se jött ki a torkomon. Nagyon ijesztő volt!!!! Választ lécci: fossza99@gmail.com
 
Brii 2011-03-17
Sziasztok:D én azt álmodtam h a volt pasimat kerestem az egyik barátnömmel:/xD mit jelenthet ez??
 
Attila1005 2011-03-05
Sziasztok! Mit jelent az hogy álmomban kitekertem egy veszett macska fejét?
 
Viktória 2011-03-02
Sziasztok! A minap azt álmodtam, hogy a közeli barátaimmal és pár távoli ismerősömmel voltam egy házban, amolyan baráti összejövetelen. Mentem fel a lépcsőn, megbotlottam egy ütést éreztem a szememen és hogy hirtelen valami meleg folyik végig az arcomon, majd amikor belenéztem a tükörben láttam hogy vérzik mindkét szemem, álltam ott egy darabig és csak néztem. Végül próbáltam a házban lévő emberektől segítséget kérni, de mintha ott sem lettem volna, senki nem segített és a mentőt sem tudtam hívni mert nem volt térerőm..Én pedig teljesen kétségbe estem..Ez mit jelenthet? Üdv:viki
 
Vikiii 2011-02-26
az mit jelent hogy az álmomban azt láttam szépnek aki belülről is szép és azt láttam csúnyának aki belülről csúnya, vagyis aki rossz tulajdonságokkal rendelkezik?
 
Liv 2011-02-20
Helló! Én azt álmodtam, hogy azon a helyen, ahol tavaly voltam osztálykiránduláson (egy erdőben, fehérre vakolt házakban) kiárad a közeli patak, és mindent elönt a víz, kivéve azt a házat, amiben én, és a barátaim, barátnőim voltak. (Nem esett az eső, egyszercsak kiáradt a patak!). Kimentem az ajtó elé, a kis előtérbe, ami pár lépcsőfokkal kilógott a vízből. Aztán megláttam egy szőke magas fiút, aki ott állt a vízben. Nem ismerem, nem is emlékszem az arcára, de az álom vége az lett, hogy megcsókolt, és együtt menekültünk meg. Az álom után még egy hétig a fiú járt az eszemben, próbáltam felidézni, ki lehet az, de nem jövök rá! Ismeretlen arc volt. Ez mit jelenthet? :S
 
szandika123 2011-01-16
sziasztok! 17 éves vagyok és kezd kiakasztani hogy már több hónapja mindig azt álmodom hogy vagy szülök vagy már szültem de van egy gyerekem eddig mindig örültem neki ,minden reggel úgy ébredtem hogy hiányzik a kis babám de ma szinte örültem h felébredtem és hogy nem igaz ez az egész mert ez a gyerek az álmomban megijesztett furcsa volt és félelmetes.Nem tudom miért álmodok mindig ilyeneket hisz nem is igazán foglalkoztatott a gondolat eddig hogy gyerekem legyen!Ha valaki meg tudná nekem mondani hogy miért lehet ez vagy mit jelenthet az kérem írjon! Előre is köszönöm Üdv: szandra
 
Bebe Cica 2011-01-13
Segitsetek,mit jelent!azt álmodtam,hogy akit szeretek,azt mondta,hogy vele mehetek külföldre!A valóságban ez valószínűleg nem megoldható,de érdekelne,hogy mit jelenthet ez!
 
ManyBaba 2010-12-31
Sziasztok! Légyszi valaki segítsen! Tegnap este a barátomnál aludtam és azt álmodtam,hogy a barátomnak két bnője volt(én és az ex barátnője akivel 4 évig volt együtt), mindig mondta,hogy szeret és én megkértem rá,hogy válasszon kettőnk között és ő a volt bnőjét választotta. Mit jelent ez? Légyszi valaki segítsen nagyon fontos lenne!!! Mi már tőbb mint 1 éve együtt vagyunk és komoly terveink vannak a közel jövőben(összeköltözés stb.)
 
Dominika 2010-12-30
Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy rendszeresen azt álmodom hogy egy férfi ismerősöm fogja a kezem ez mit jelent??
 
andi98 2010-12-25
Segítsen valaki!!! Mit jelenthet az ho ha terhes vagyok álmomban.
 
ishin 2010-12-16
Azt álmodtam hogy sátánista közösség vesz körül(én is az vagyok) és az egyik ismerősöm elporlasztott egy embert úgy hogy ránézett a szemével majd pirosan kezdett neki világítani a szeme és az ember elporlatt :O meg egyszer démonokkal álmodtam.(lehet h a sok horror filmtől) és főleg ijen sátánista dolgokkal álmodok ... ez minek a jele?
 
regi 2010-12-13
meg azt is álmodtam, mielott szakítottunk volna,hogy rakodok a polcokon és odajon hozzám és ad egy szelet csokit, erre én azt mondom neki hogy: csak ennyit mersz adni? Ezért odadta az egész tábla mogyorós csokit. Ezek vajon mit jelenthetnek. tudni szeretném nagyon fontos.
 
regi 2010-12-13
2 hete azt álomodtam,hogy a volt pasim mellett ulok a munkában és beszélget a kollégáival arríol hogy gyerekeket szeretne... . És az én véleményemet is kéri. hogy én mit gondolok.
 
Macika 2010-12-11
Én legutóbb azt álmodtam,hogy megölték aput és anyut.Láttam ahogy halálra szurkálják őket.A hugommal megmenekültünk,de egy olyan házba mentünk be ahol egy nagyon össze égett nő bújkált,aki büdös volt és csúnya.Amúgy apu már 11 éve halott
 
FreedomDorka 2010-12-07
Sziasztok!!! Mit jelenthet az , hogy álmomban tudok repülni , úgy hogy olyan mintha a levegőben úsznék?
 
misszi 2010-12-03
Sziasztok! Az mit jelent ha egy nagy fa minden ágán akaszott csecsemök és kis gyerekek vannak fekete nyitott zsákban????Nagyon szeretném tudni mert nagyon feldult.Elöre is köszi
 
lolka 2010-11-30
Szia én egy férfiról álmodok folyton rossz a házasságom :__és ö szeret álmomban _hihetek neki és mit jelent köszönöm?
 
Éva 2010-11-24
Szia Emma szeretném meg kérdezni hogy mit jelent az ha valaki elhunyt férjével álmodik?
 
mius 2010-11-24
azt almodtam, hogy sokaig kohogtem es kikohogtem a tudom egyik darabjat ,tudom kicsit morbid ,de szeretnem tudni mit is jelent koszonom!!!
 
2010-11-18
Anyósom meg akart ölni , 60cm- pengéjű késsel, kergetett,én üvöltöttem de hang nem jött ki a számon.Ordításomra ébredtem. Ő nyolc éve halott .
 
Torpanyo 2010-11-02
Kedves Emma (Mrs.Depp)! Én is csatlakoznék a kérésemmel. Az elutasított csók mit jelenthet? Köszönöm a válaszod.
 
Đoo. 2010-10-27
És még annyit hogy érzem hogy van valami jelentősége az álmomnak de nem tudok rájönni. Még egyszer kérem hogy segítsen valaki. Dóra
 
Đoo. 2010-10-27
Valamelyik nap azt álmodtam, hogy: Mentem egy úton. Láttam egy embert, aki visz egy hallottat és felhívtam a rendőrséget. Majd egy plázát láttam, ami egyben egy árvaház volt. Sok kis gyerek volt ott. Majd mindenki elkezdett menekülni, mert rablók jöttek és elfoglalták a plázát. A legjobb barátnőm is ott volt és együtt el akartunk bújni bementünk egy helységbe, aminek az ajtaját be lehetett zárni, és ott volt egy férfi, aki gombát termesztett a plázának. Bekulcsoltam minden ajtót és megláttam, hogy a férfinak varrva van a szája és nem tudom mért, de ő volt az a férfi, aki vitte a hullát csak megváltozott külsőleg és már eltelt egy kis idő, én kimentem a helységből és szóltam egy rendőrnek és mellette állt egy nő, aki felnőtt volt és nem emlékszem, hogy nézett, ki de biztonságba éreztem magam mellette. A rendőr kihívta a barátnőmet a helységből és be akarta kulcsolni az ajtót, amibe a férfi volt de az észrevette és kinyitotta az ajtót és megölte a rendőrt. Majd megjelent a férfi társa így befoglalták a plázát és az árvaházat. Én nagyon féltem bementem egy boltba ahol felhívtam a rendőrséget és mondtam, hogy jöjjenek minél többen és siessenek nagyon sokszor megismételtem azt, hogy kérem. Majd valahogy az árvaházba kerültem, vagyis a plázának arra a részére ahol volt az árvaház ott épp altatták a gyerekeket, mint az oviba délután ott volt az egyik ismerős kisgyerek. A barátnőm innentől kezdve eltűnt az álmomból. Jöttek a rendőrök és kijutottunk, de nagyon sokan haltak meg. Kint volt két partrész és közte fojt egy kis patak. Valahogy örökbe fogadtam egy kisfiút, de mikor átkeltem a patakon vagy is átugrottam akkor a kisfiúból két kutya lett többször átugrottam a patak. Mikor egyszer vissza akartam menni, volt egy hely ahol száraz volt a talaj nem tudom, hogy hogyan és mikor odaléptem akkor nem tudtam kimászni a patak medréből. Szóltam egy férfinak hogy segítsen mondta, hogy jó mindjárt és mikor segített végre kimászni akkor a patak vize úgy megduzzadt mondtam is hogy még szerencse hogy kihúzott mert ott haltam volna meg. Majd egy hosszú sorba kirakták a halottakat, és közöttük volt az egyik osztálytársam, akit meglőttek a derekánál mindenki adott nekik puszit és a kisfiú, akit örökbe fogadtam megint gyerek lett. Odamentem az osztálytársamhoz adtam neki egy puszit és mondtam, hogy elviszem egy korházba, de ő ezt nem akarta, mert hogy már úgy is megfog halni. Az ölembe volt a gyerek és nagyon sírtam azt mondtam az osztálytársamnak, hogy mindig is nagyon jó barátnője akartam lenni, és hogy most nem hagyhatom, hogy itt hagyjon és felkeltem. Tudom nagyon hosszú, amit írtam, de nem tudom mit jelenthet ez az álom és annyira idegesít sokat gondolkozok még ezen. . Lécci segítsen valaki hogy megoldjam. Dóra
 
Kittus 2010-10-09
Sziasztok!Tegnap nagyon rossz állmom volt!Egy pici babát fogtam a kezemben és kiejtettem,leesett a betonra és betört a feje!Nagyon nem érzemjól magam emiatt sokszor gondolok rá!!! Mit jelenthet ez???
 
noncsia 2010-10-03
Sziasztok.Azt szeretném megtudni hogy ha olyat álmodok hogy az egyik barátommal kavarok és füst jön a másik szobából akkor az mit jelent??
 
dave 2010-09-06
Gina! Ha álmodban álmodsz annak nagyon sok köze van a valósághoz szal derítsd ki hogy nincsen tényleg egy harmadik a kapcsolatotokban
 
WLucca 2010-08-21
Sziasztokk! Segíccsetek azt álmottam hogy az eggyik haverom azt hitte hogy egy másik haverom el akarja lopni a kardigánom ezért elökte azt akiről azt hitte és így dominoday-ben döltem én is és én nem áltam fel csak néztem ahogy civakodnak és az anyukám odajött és kérdezte hogy tényleg el akarta-e lopni és én erre csak azt montam hogy :- nem figyeltem...
 
Somogyi Anna 2010-08-20
Segítsetek! Nagyon gyakran álmodom azt,hogy szöknöm kell valahonnan! Mindig üldöznek különböző helyzetekbe, és tudom, hogyha elkapnak annak rossz vége lesz, ezért futok,mint az őrült. Nagyon rossz érzés. Ha tudok segíteni, írjatok!
 
Jenny_99 2010-08-19
Még mindig nem kaptam választ, ezért leírom, hátha csak nem vettétek észre :) Azt álmodtam sokszor régebben, hogy pucéran mászkálok mindenhol, és még csak nem is szégyellem. Még fiú haverok előtt sem!
 
Merciszandi 2010-08-19
Én valameik nap azt álmodtam h vámpír vagyok és egy olyan srácot átváltoztattam aki nem néz ki rosszul de viszont nekem van barátom. De vajon miért egy másik sráccal álmodtam?
 
Biznisz 2010-08-17
Üdvözlöm álmomban a volt lakásunknál voltam és olyan emberekkel találkoztam ,akik elutasítóan viselkedtek ,a volt legjobb barátnőm is .A postaládák mellett urnákat találtam és fehér színűek voltak és arany betűvel volt rá írva a név.Szeretném tudni a jelentését.
 
Maya 2010-08-11
Szia! Álmomban az élettársam a volt feleségével csókolódzott. Mit jelent ez?
 
Maya 2010-08-11
Szia! Álmomban az élettársam a volt feleségével csókolódzott. Mit jelent ez?
 
Nócii 2010-08-05
Szia! Mostanában azt álmodom, hogy van barátom és nagyon szerelmes vagyok(közben meg nincs is valójában..:) de az álmomban lévő barátom az a volt pasim, vagy mostanában egy másik fiúval álmodom ugyan ezt , akivel egy faluban lakunk de csak köszönő viszonyban vagyunk. ez miért van? valaki tudna segíteni? előre is köszönöm.. fontos lenne:)
 
noemii 2010-07-30
szia.az egyik barátnőm nagyon furcsát álmodott.egy kislányról aki kisértette őt.és ez a kislány rajta volt egy régi fényképen a kép is megvan:http://www.verebely.hu/lajos/jakugabi/jakugabi_%20013_n.jpg második sor 3. lány. nagyon meg ijedtem amikor mesélte.az álomban először fekete volt a szeme a lánynak aztán meg mosolygott.
 
Minnie 2010-07-29
Szia! Körülbelül egy hónapja rendszeresen álmodom azt, hogy verekszek (a technikám pedig egyre jobb), vagy hogy meg kell védenem magam, de mindenféleképp erőszak jelenik meg álmaiban és én cselekszem ezeket. Kicsit nyugtalanít, és nem is érzem magam kipihentek, mert általában felébredek. Viszont van egy másik álmom is, pontosabban három. Édesapámról, nővéremről és az unokatestvéremről (aki egyben nagyon jó barátom is) álmodtam azt, hogy meggyilkolják őket. Édesapám holttestét láttam is álmomban, és akkor sírva ébredtem fel. Ezek az álmok viszont nagyon aggasztanak. Szeretném a segítségedet kérni a jelentéseikben. Válaszodat előre is köszönöm!
 
Minnie 2010-07-29
Szia! Körülbelül egy hónapja rendszeresen álmodom azt, hogy verekszek (a technikám pedig egyre jobb), vagy hogy meg kell védenem magam, de mindenféleképp erőszak jelenik meg álmaiban és én cselekszem ezeket. Kicsit nyugtalanít, és nem is érzem magam kipihentek, mert általában felébredek. Viszont van egy másik álmom is, pontosabban három. Édesapámról, nővéremről és az unokatestvéremről (aki egyben nagyon jó barátom is) álmodtam azt, hogy meggyilkolják őket. Édesapám holttestét láttam is álmomban, és akkor sírva ébredtem fel. Ezek az álmok viszont nagyon aggasztanak. Szeretném a segítségedet kérni a jelentéseikben. Válaszodat előre is köszönöm!
 
Minnie 2010-07-29
Szia! Körülbelül egy hónapja rendszeresen álmodom azt, hogy verekszek (a technikám pedig egyre jobb), vagy hogy meg kell védenem magam, de mindenféleképp erőszak jelenik meg álmaiban és én cselekszem ezeket. Kicsit nyugtalanít, és nem is érzem magam kipihentek, mert általában felébredek. Viszont van egy másik álmom is, pontosabban három. Édesapámról, nővéremről és az unokatestvéremről (aki egyben nagyon jó barátom is) álmodtam azt, hogy meggyilkolják őket. Édesapám holttestét láttam is álmomban, és akkor sírva ébredtem fel. Ezek az álmok viszont nagyon aggasztanak. Szeretném a segítségedet kérni a jelentéseikben. Válaszodat előre is köszönöm!
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-28
Gina: Féltékeny lehetsz (vagy az vagy) és lehet, hogy egy régi dologra!Szerintem lazíts egy kicsit...menj el masszőrhöz!
 
Gina 2010-07-28
Hali! Nagyon rosszat álmodtam(végülis álmomban álmodtam, érdekes...) az volt benne hogy a párom elment valahova valamit intézni és felhívtam egy pár óra múlva hogy mikor jön vissza hozzám de egy másik lány vette fel én nem szóltam bele a telefonba de a csaj tudta hogy ki vagyok és mondta nekem hogy itt van a barátod épp fotókat nézünk én lecsaptam a telefont aztán pár óra múlva megint felhívtam akkor is a csaj vette fel és mondta hogy a barátom nem fog visszajönni hozzám, ennek a kapcsolatnak már annyi és hogy már hónapok óta vele kavar meg ilyesmi, nagyon rosszul esett és mondtam neki hogy szóljon a barátomnak, hogy beszéljük meg de a csaj azt mondta, hogy ennek már rég vége (álmomba felébredtem de még mindig álmodtam ahogy az elején írtam hogy álmomban álmodtam és elmondtam a barátomnak és ő azt mondta h rosszul döntött amikor szakított) szeretném tudni hogy körülbelül mit is jelent mert én nagyon szeretem őt és ő is engem nem akarom elveszíteni! segíts megfejteni lécciii =)
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-26
dituu: nahát, elég idióta , de jelentésében elég szerencsés álom ez a zsidó esküvős!Azt jelenti, hogy néhányan ki akarnak majd használni, de te rettentően ellenálsz és a végén kellemes megnyugvás fog bekövetkezni a lelki világodban! Az első lényegében az őt követő álom kifejlését tartalmazza!
 
dituu 2010-07-23
Hali! Már 2 napja furcsa dolgokat álmodok. Az első az volt, hogy az álombeli barátommal futkároztam kézenfogva. (Holott nincs is barátom) A második pedig: egy zsidó esküvőn koszorúslány voltam és a rendezvényszervező maga mellé akart ültetni, de nem volt szimpatikus az ember és így kikeltem magamból és elkezdtem vele vitatkozni és kifutottam a teremből. aztán a pap odajött az esküvő napján és hintáztunk. :D segíts kérlek megfejteni!(:
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-19
Szeretném jelezni a kedves netezőknek, hogy néhány hétig nem leszek netközeli állapotban!Így ha kérdésük van ide írják meg: ***törölve*** Köszönöm!
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-17
én:Azért annyira nem kell félned!!! (: (szívesen!)
 
én 2010-07-16
uh hát nemjó..:/ Köszönöm!!:)
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-16
én:Furca álom a 07-15-ös, de nem megfejthetetlen. Egy régi családi hagyomány eléggé kellemetlen szituációt fog előidézni, de a végén beadod a derekad! én:Az, hogy a családod felakaszt téged írígységet és kihasználást jelent!Összevetve a két álmod egy elkerülhetetlen és nyomasztó konfliktust jelenít meg a családoddal ami nemsokára bekövetkezik!
 
én 2010-07-16
Jajj meg nemrég volt egy másik álmom is: Azt álmodtam, hogy a családtagjaim felakasztottak engem..nem védekeztem, hagytam, hogy tegyék. Éreztem a kötél szorítását..szépen lassan becsukódott a szemem. Aztán megláttam a fényt. És éreztem ahogyan kilépek a testemből.(nagyon durván.:-o)
 
én 2010-07-16
Jajj meg nemrég volt egy másik álmom is: Azt álmodtam, hogy a családtagjaim felakasztottak engem..nem védekeztem, hagytam, hogy tegyék. Éreztem a kötél szorítását..szépen lassan becsukódott a szemem. Aztán megláttam a fényt. És éreztem ahogyan kilépek a testemből.(nagyon durván.:-o)
 
én 2010-07-15
Sziasztok! szeretném megkérdezni, hogy mit jelenthet ez az álmom..: a régi házunk vasalójában voltunk páran(megjegyzem, hogy az kiskoromban is egy idegen hely volt nekem, mert mindig függöny takarta a hátsó rész és tele volt mindenféle holmival...talán egyszer jártam ott) köztük volt a mostani barátom is. És mondta nekem, hogy elmegy wc-re és bement a függöny mögé. Én ezt nem értettem és utána néztem, hogy hova ment, mert én tudtam, hogy ott csak kacatok vannak. Mikor elhúztam a függönyt egy lépcső volt előttem amin a barátom állt. Nem értettem, hogy az hogy került oda és lementem vele a lépcsőn...ezzel átvezetett egy régi álmomba..sajnos arra nem emlékszem csak pár részre, de tudom, hogy nagyon örültem neki, mert ismerős volt nekem a hely és felidézett bennem egy csomó emléket, ami a korábbi álmomban ott történt. előre is köszi :)
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-15
Nócii:Szívesen!Cégünk mindig az ön rendelkezésére áll asszonyom!
 
Nócii 2010-07-14
köszönöm!!!:)
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-14
Nócii:A fiús álom azt jelenti, hogy nincsenek nagyon rendben a hormonjaid és szinte mindenkire buksz egyszerre!(persze ha csak egy kicsit is megfelel az ízlésednek! A másik azt üzeni, hogy a tanulás eléggé lever majd a lábadról!
 
Nócii 2010-07-13
meg ami visszatérő álmom az-az, hogy menekülök vagy csak szaladok valaki elől , elesek és nem bírok felkelni. küzdök+próbálkozok de akkor sem tudok felállni. ez miért van?
 
Nócii 2010-07-13
sziasztok! tegnap éjszaka legjobb fiú barátommal álmodtam azt, hogy lefeküdtünk és minden részletre még most is emlékszem! nem tudom miért van ez de ő az a fiú akiben nagyon megbízok:) ha valaki tudja, hogy mit jelent ez , az lécci írja már meg:) előre is köszi
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-11
csevin:Ha MJ-rajongó vagy egyszerű a válasz:Nem akarod elfelejteni!Ha nem vagy az akkor csak szeretnél világot látni! Lesz egy kissebb gond valami anyagi ügyekkel ami az anyukádat fogja a legjobban idegesíteni és szuomorúvá is teheti! (Persze meghalni nem fog, NYUGI!)
 
csevin 2010-07-08
És még lenne egy álmom. Azt álmodtam tegnap hogy a testvérem meghal és emiatt az anyukám öngyilkos lesz.
 
csevin 2010-07-08
Hello.Én 14 éves vagyok és furcsa módon azt álmodtam , hogy michael jackson fiatal énjével (kb olyan 25 éves lehetett) szeretkezem. Ez mit jelenthet?
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-03
noemii: Azt jelenti, hogy mikor megöregedsz sokan hasznot akarnak majd húzni a halálodból!
 
noemii 2010-07-03
álmomban víz alá fojtanak.ez mit jelenthet?
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-06-24
Ha azt álmodtad, hogy ikreket szülsz az nagy gondokat jelent!Különben ne riadj meg én álmodtam olyat is, hogy egy vámpír megerőszakol 13 éves koromban!
 
Klau 2010-06-21
sziasztok! Az mit jelent, ha azt álmodtam, hogy ikreim (egy fiú és egy lány) születik, de 13 éves vagyok és még nem volt nemi életem? Eléggé furcsa és ijesztő volt....
 
Bery 2010-06-16
vyvy: elég fura álmok, 1.: félsz valakitől 2.: nem találtam rá sajna semmit, de ismerősöm szerint vársz valakire, de nem tudod, mikor jön, és ki az.
 
vyvy 2010-06-11
helló!:) van 1 visszatérő álmom szinte minden este ezt álmodom: a másik szobánkba szeretnék be menni,de gyorsan feloltódik a villany és becsukódik az ajtó.... és közben azt érzem mintha 1 fekete hajú rémisztő lány nézne..... van még 1: az iskolába vagyok és csak nadrág van rajtam és felül semmi....de nem szégyenlem...és ha fel akarom venni a polóm akkor nem tudom!! Lécci segítsetek!
 
noname 2010-06-05
nekem gyakran van olyan álmom mikor egy nagy füstfelhőben vagyok és nem találok ki
 
Jenny_99 2010-06-02
Ja, és igen! Még nem tudok egy álmot: Nagyon sokszor azt álmodom, hogy pucéran látnak a haverjaim, és én nem is szégyellem, sőt, én megyek ki pucéran az utcára, stb... Ez nem tudom, hogy miért van!
 
Jenny_99 2010-06-02
Sziasztok! Nekem volt egy olyan álmom, amibe egy csodálatos fiú, akibe régóta szerelmes vagyok, az azt mondja nekem, hogy nagyon szeret, és szerelmes belém. Nagyon tetszek neki, és én megijedek. Nem megyek oda hozzá, hogy bevalljam, nekem is. Ám a fiú akkora volt, mint én, amikor egy fejjel magasabb. Remélem valaki érti a megfejtést, hogy ez mit jelenthet.
 
Adam 2010-05-23
Sziasztok! Nekem lenne egy ilyen álmom hogy azt álmodod hogy a legjobb haverom és az nő akibe szerelmes vagyok még mindig bejönnek a szobámba én épp akkor kelek fel talállok az ágyam mellet egy fekete dobozba három darab mesterlővész puskát az egyiket odaadom a lánynka aki le fekszik az ágyámba a fegyverrel a másikat odaadom a haveromnak akivel kirohanunk a szobából a fegyverekkel és felébrettem ha valaki tudja a megfejtést kérem irjon eléggé kiváncsi lennék hogy mit jelent! Üdv Ádám!
 
Zsömi 2010-05-18
Szia Nyári Andrea. Szerintem azért álmodod,hogy a párod megcsal mert te nagyon szereted és sokat gondolsz talán erre és ez kihat az álmodra is.
 
Zsömi 2010-05-18
Szia Laci Az attól függ mit álmodtál a patkánnyal kapcsolatba,mert annak több jelentése is van.
 
Melana 2010-05-16
Kedves Kriszta !! Nem tudom olvasod e amit írtam de ha igen akkor nagyon figyelj !! A szellemek nem bántanak és ne félj tőlük mert vigyáznak rád ... Tudom kicsit ilyesztő 16 évesen én is nagyon meg voltam ettől ilyedve de nagyon sokan vannak így ezzel ...Ha megérted őket tudsz segiteni nekik abban hogy eljussanak a céljukhoz ..... kitartás !! Üdv Melana
 
Melana 2010-05-16
Anita!! ha apukád volt feleségével álmodsz és azt mondta "szeret és vigyázz rád "akkor azt úgy is kell értelmezni h tényleg ott van és vigyázz rád !!! :) Üdv Melana!
 
Melana 2010-05-16
Sziasztok!!! Mit jelent az hogyha a szerelmemmel álmodok több héten keresztül most meg nem látom hetek óta csak ülök egy sötét szobába és gondolkozok ......Segítsetek !!!!.....
 
Victoria 2010-04-24
SEgítsetek ezzel kapcsolatban!!!!Én azt álmodtam h kinnt voltam a szüleimmel sötétben ht.. olyan erdős bokros rétem és nagyon sok hullócsillag hullott az égen!!!!mit jelentenek??Segítsetek kérlek szépen segítsetek!!!!
 
Bastila94 2010-03-30
Sziasztok! Nem tudjátok mit jelent az ha azt álmodom h eltörik a bordám?
 
nyári andrea 2010-03-28
sziasztok mit jelent az hogy álmomban meg csal az életársam
 
zsori maria 2010-03-25
Sziasztok! Egy házban voltam és jött az árviz, már az első emeleteig ért a viz, ki akartam mászni a tetőre. Mit jelent? Zsorka
 
laci 2010-03-17
Mit jelent patkánnyal álmodni???
 
Kinguci 2010-03-08
Sziasztok! Tegnap nagymamam nagyon rosszatt almodott velem kapcsolatosan. Egy agyhoz voltam kotve mesztelenul es a hatam tiszta ver volt a korbacsolastol. Anyum ezek utan egy sotetkek hosszu ruhat vett fel magara. Erdekes alom, de nagyonmegijesztett. Ha vki segitene megfejteni, annak n orulnek. kosz elore is..
 
Vargáné Márton Krisztina 2010-03-06
Sziasztok!! Tegnap este ballagással álmodtam. Nem tudja valaki,mit jelent??
 
hela 2010-03-05
Sziasztok! tegnap álmomban egy csokor tulipánt kaptam egy jóképű pasitól mit jelent ez?!
 
hela 2010-03-05
...
 
mazsola1980 2010-03-05
Sziasztok! Tegnap este azt álmodtam, hogy a kórházban feküdtem becsövezve. Halálos beteg voltam és a csak hónapjaim voltak hátra. Búcsúzkodtam a családomtól. Nagyon megijesztett, mit jelenthet ez?
 
Andi 2010-02-28
Sziasztok! Álmomban süteményt eszek, rengeteg sütit, és nem érzem, hogy megtelnék. Ez már hetek óta visszatérő álom. Mit jelenthet ez?
 
Piroska 2010-02-21
Sziasztok mit jelent az hogy keresem volt barátomat álmomba és nem találom meg mindik álmomba meg akkor álmodok rola lázas vagyok mit jelent ez???
 
agoci 2010-02-05
szisztok nagyon fontos lenne h valaki megmagyarazza az almom jelenteset mert rettegessel tolt el. azt almodtam h 4 kisbabanak viseltem gondjat akik ujszulottek voltak es az eggyik elveszett kerestem de nem talaltam es nagyon szerettem oket;faztak es en probaltam meg melegiiteni aggodtam nagyon az elveszett gyerek miatt . mi lehet ez???? kerlek valaszoljatok. koszike:*
 
Amelita 2010-01-24
Érdeklödni szeretnék hogy az mit jelent ha azzal álmodok hogy eltörik a szemüvegem!
 
Michael Jackson fan 2010-01-22
Sziasztok!Én sokat álmodtam,de a legrosszabb ezek közül az volt,amit ötévesen álmodtam:Meglepően színes környezetben,rémisztő helyen álltam.Egyszer csak feltűnt mögöttem egy óriási sárkány,és egyenesen felém tartott.Én futni kezdtem,de pillanatok alatt utolért.Mielőtt megperzselhetett volna a tüzével,felébredtem.Azóta már nem félek ettől az álomtól,de még mindig aggaszt a jelentése.
 
Wanni 2010-01-14
Sziasztok! Azt álmodtam, hogy egy pasi, akivel elég szoros a kapcsolatunk, korizás közben elesett, és vérzett a feje és én odaszaladtam hozzá, hogy segítsek. Bevittem a kórházba, erre ő utána gyanúsítgatni kezdett engem, hogy mindennek én vagyok az oka. Végig kiabált velem. Mit jelenthet ez???
 
Rc 2010-01-06
Ajjajaj...na itt aztán van kavalkád.. :D Olgika!Gomb:Lyuk nélkül: harag.Gombot felvarrni: sok dolog. Kígyó:Betegnek nem jó.Kígyó, amit nem lehet kikerülni,sem előle elfutni:rossz jövő.Döglött kígyó:menekvés. am egyszerűbb,az álomfejtés,ha nem csak egy szót írtok le,hanem kifejtitek,hogy hogyis nézett(tél) ki,mit csinált(ál).. a meztelenkedés,ha jól érzted magad:kitárulkozás,esetleg jó színészi tehetség. Magyarvagyok!Ha álmodban átölelted,az azt jelenti,hogy nem engedsz utat az érzelmeidnek,esetleg félrevezeted saját magad. Komolyan..Ezen az oldalon miért nem foglalkoznak a beírt kérdésekkel? Na mindegy...:) Anita!Ha meghalt ismerősöd, hozzátartozód tér vissza álmodban és ezt örömmel veszed:nem tudsz belenyugodni elvesztésébe.Ha rémülten fogadod:lelkiismeret-furdalás,olyan mulasztás az elhunyttal szemben,amit már nem tudsz jóvátenni. Edina!Csók:Általában szomorúságot jelez. Na jó,máról ennyi,meguntam a sok hülye usert,aki azt hiszi,hogy mindenhez ért.. Na csövi "Jeanne d'Arc"
 
magyarvagyok 2010-01-03
sziasztok!kapcsolatom kialakuloban van vkivel,csak non félek tőle,azt álmodtam h ölelgetem és aszodja h szeret(az mit jelentXD)?
 
zsuzsa 2010-01-01
szeretnek megtudni egy almot kerlek segitsetek mitjelet az ha almomba latam egy embert aki halot gyereket huzot a testere es en montam neki hogy vegyek nekem joskartyat omeg vetnekem rendeset es a tetejen volt asz meg nyolcas fekete kerlek valaszoljatok nekem ere
 
2009-12-31
kigyó különböző módon
 
baba 2009-12-30
viszaterö älom :mezitlab futok
 
Anita 2009-12-28
sziasztok! Nekem egy kis segitseg kellene. Én apukam volt feleségével álmodom amióta meghalt. a minap azt mondta álmomban, h szeret és, h itt van velem vigyazz rám. ez mit jelenthet. Azt amit mondott???? vagy mást?
 
dina 2009-12-17
sziasztok! lécci valaki segítsen NAGYON FONTOS LENNE. egyik este egy helikopterrel álmodtam. nagyon jó lenne tudnom, hogy mit jelent...kérlek segítsetek :( köszi
 
dina 2009-12-17
sziasztok! lécci valaki segítsen NAGYON FONTOS LENNE. egyik este egy helikopterrel álmodtam. nagyon jó lenne tudnom, hogy mit jelent...kérlek segítsetek :( köszi
 
Iza 2009-11-13
draga Kriszta! nem kell felned. ezek a halott emberek nem azert keresnek meg, mert bantani akarnak. probald meghallgatni oket. talan csak nem ertik mi tortent veluk, talan nem is tudjak, hogy meghaltak. talan csak uzenni akarnak a szeretteiknek. nem kell felned, mert fizikailag nem tudnak veled kapcsolatba lepni, nem tudnak bantani.probald oket kezelni, figyeld mikor jelentkeznek es hogyan.probald ki hogy ha beszelsz hozzajuk akkor radfigyelnek e, mert ezzel megkonnyitheted a dolgodat. ha pedig tenyleg annyira kellemetlen neked, akkor imadkozz sokat es kerd az Urat, hogy vegye el toled ezt a kepesseget, mert nem vagy ra felkeszulve. kitartas!!!!es ne felj!!!!
 
Iza 2009-11-13
Gyongyi!!!hihetetlenul szerencses ember vagy!!!!igazan irigyellek, bar bennem meg nagyobb a felelem mint maga a vagy a halottakkal valo beszelgetessel kapcsolatban.en csak erzekelem oket, de a szememmel nem latom es a fulemmel nem hallot. ez vmi mas....latnoki kepessegeid is vannak? gondolok itt a jovobe latasra.masok tanitojaval valo kapcsolatba lepesre? nagyon erdekelne!!!koszi iza
 
Gyöngyi 2009-11-13
Sziasztok! Én eddig amikor foggal álmodtam, mindig meghalt közeli hozzátartozóm, így ha már fog van az álmomban félek. Viszont álmomban engem is felkeresnek szellemek, de csak a rokonaim. 14-16 éves koromban az akkor elhunyt nagyapám mindig azt mondta: "kisunokám ne félj tőlem valami fontosat akarok mondani" és kész eltűnt, féltem elmondtam anyunak, ő azt mondta a régi öregek mindig azt mondják, a szellemek felveszik azzal a kapcsolatot akit szerettek, most mikor keresztapám meghalt elkeseredtem, hogy nem jön és egyszer csak jött és azóta is többször jön álmomban és beszélünk és a fontos, hogy nem félek tőle, szeretem és úgy szeretek vele beszélni, mint régen, elmondta, hogy jól van csak először nem értette mi történik vele, ezért nem keresett. Figyeljetek jól angyalok vannak és nem mindenki tudja a kapcsolatot a szellemekkel felvenni, ez egy csodás ajándék!
 
edina 2009-11-06
csok
 
PANCSA 2009-11-03
almodott valaki angyalrol. kivancsi lennek ra ha igen. koszi helo
 
Kriszta 2009-10-30
Szeretnem meg udni hogy mit jelenthetnek az en almaim..hiaba mondom el itthol senki nem hisz nekem es mar kezdek felni...14 evesen kezdodott ez az egesz most 16 vagyok de ugyan ugy van minden...almomban halottak keresnek fel akik beszelnek hozzam es neha erzem oket hogy ott alnak velem kisertenek,ha meg hal valaki este mar hozzam jon el es neha mar annyira felek,nem tudom kitol kerjek tanacsot felek hogy bolondnak nezznek
 
kikibaba 2009-10-29
syasztok rossz fog kihuzása mit jelent???
 
Bettke 2009-10-25
Szia Mindenkinek! Álmomban áramszünet lett. Mit jelenthet? "áram Környezetedből érkező energiák segítenek, sok jóbarátod pozitívan gondol rád. " feljebb ezt a bejegyzést találtam az áramra, akkor az áramszünet, ennek az ellenkezője, vagy a vége?
 
zoltán 2009-10-24
sziasztok ! Egy mesztelen lány kirabolt,mit jelenthet ?
 
mesi 2009-10-17
tengerell álmodni.mit jelent?
 
Kriszta 2009-10-16
Azt álmodtam ma, hogy szülök. A gyereket nem láttam, csak vért. Könnyű szülés volt, egyedül csináltam, rögtön talpra álltam. Vér jött ki belőlem, mint mikor elindul a szülés, s a következő percben kész is volt. De csak tudtam, hogy szülök,születek? és volt vér, alvadt, majd folyékony, gondolkoztam igyak-e belőle, felfogtam egy keveset pohárba, de nem ittam. 44 éves vagyok, van két gyönyörű nagy fiam, nem tervezek gyerek szülést. Segítenétek, hogy mit jelent? Köszönöm. Krisztina
 
Dotika 2009-10-11
Foggal, vízzel, sárral álmodni rossz!!!! Velem az történt h azt álmodtam h kiesett az összes fogam, másnap meghalt anyum bérmakeresztanyjának a férje! :'( a kérdéseteket az e-mail címemre várom: dorcy01@freemail.hu
 
betti 2009-10-09
Olyan furcsa hogy a minap azt álmodtam h egy fekete szörmés kabátom van ami nagyon egyedi és azt hittem hogy ilyen nincs is a környezetemben és ma mentem vásárolni ,alig hittem a szememnek pontosan ugynarra a kabátra leltem amit megálmodtam!Semmi eltérés nem volt annyira hihetetlen..
 
Gerda 2009-09-30
en az ejjel azt almodtam hogy a templomba voltunk az osztalytarsaimmal es mindenkivel csinaltak valamit engem bezartak egy nagy szekrenybe es orditottam h engedjenek ki meg azt almodtam meg hogy nenyammal motoroztam! Valyon mit jelenthet? Segitsetek megfejtemi nagyon szepen kerlek titeket! emailbe is irhattok jobb lenne b.gerda15@citromail.hu.koszonom elore is!
 
rebeka 2009-09-01
sekicsetek már jo léci na az mit jelent hogy egy vonat jöt és én át mentem rajta sekicsetek már léci
 
Narancs Panni 2009-08-29
edka szerintem azt,hogy a volt barátod még egy macskát sem csinálna neked.
 
edka 2009-08-25
sziasztok én azt álmodtam hogy a vólt barátomtól egy macskát szültem. Ez mit jelent???
 
Narancs Panni 2009-08-20
Matyi te hüje vagy már megbocsáss,nem látod te ezt át,ezt jól látod.A virsli meg csak tejszínhabbal jó.Amúgy.
 
Hüvelyk Matyi 2009-08-20
Kedves Panni, ha álmod megegyezik a számodra oly szimpatikus ismerősödével, az arra enged következtetni, hogy az égből pozitív energiák áradnak feléd és szeret téged a virslis rántotta. Vagy fordítva, ezt nem látom jól.
 
Narancs Panni 2009-08-19
Ja és az egyik ismerősöm mostanában elkezdte utánozni az álmaimat. Létezik olyan hogy szimpátia-álom? Mert szimpatikus ám. Ja neki kell hogy én legyek szimpatikus. Neki. Ugye? Vagy nem értem. Mindenesetre itt állok ezzel a rejtélyes dologgal, se éjjelem se nappalom,tisztára stresszes vagyok, de szép vagyok meg okos,úgyhogy ne nézzetek engemet le,várom a válaszokat a rendkívül fontos kérdésemre. Egyébként gyesen vagyok,és nagyon unatkozok épp,csak azért írtam ezt. Jó lenne ha az ismerősöm is gyesen lenne,akkor meg tudnám ezt vele beszélni,de ő nincs gyesen;de ez szerintem kikövetkeztethető volt a mondat első feléből. Üzenem az ismerősömnek hogy ZILY. Ezt ő érti mert szimpatikus,vagyis már nem is értem. Lehet ma vele álmodok,majd holnap megírom, mindenképp.
 
Narancs Panni 2009-08-19
ja tényleg felhívott.visszavonom a kérdést.pardon.
 
Narancs Panni 2009-08-19
én azt álmodtam hogy éjjel egykor felhívott egy hüje.az mit jelent?
 
DarkAngel 2009-08-13
Sziasztok! Én ma éjjel egy nagyon vagányat álmodta, és tudni akarom van-e értelme! a lényeges dolgok: 4 sast láttam az égen az udvarunk felett, és mikor hazarohantam, leszálltak hozzánk, és a 4 sas szinte átváltozott vmi jóval nagyobb, és félelmetesebb lénnyé: 3 vámpír, és 1 vérfarkas lett belőlük. Mindközül a legveszélyesebb, vagyis a legmagasabb vámpír (aki jóval félelmetesebb volt mint egy filmben; másféle fogak, és éles kéz-karom) odajött hozzám, és ilyesztgetett, sarokba szorított, miközben a többiek körülöttünk álltak félkörben... és akkor a vámpír megcsókolt, de úgy h közben az egyik ujjából forró tűzes pokolbéli hőt (meleget) nyújtott nekem (a föld felől, azaz alulról), és ettől én alig bírtam lélegezni, meg eleve élni, hiszen iszonyatos meleg volt! És utána vhogy "megszelídítettem", fontos lettem neki, megakart óvni vmitől... pedig pont hogy ők támadtak rám... Ezután már egy másik álom kezdődött el, ami egy értékes fényes amulettről szólt, ami állítólag az életem értelmét mutatta meg... szóval engem ez a vámpíros dolog érdekelne... van-e értelme és mi az?? ha tudnám, még le is rajzolnám h milyen volt, mert feledhetetlen...
 
Judit 2009-08-06
sziasztok! Érdekeset álmodtam.Mit jelenthet? A gyerekkori iróasztalomon volt az akváriumom tele hallal. Megpróbáltam arébb tolni de az akvárium lecsúszott róla és az összes hal kiesett belöle.Az akvárium nem tört össze. Elkezdtem visszapakolászni a halakat.A többségét megmentettem.Újból ott úszkáltak az akváriumban.Egy pár haldarabot viszont találtam.Ketté voltak szakadva. üdv Judit
 
alexa 2009-07-12
és ha teherbe eseek?????????15 éveseen??? má mint álmombaa???
 
bimbi 2009-07-09
sziasztok!mit jelent az ha valakinek szemüveget cserélnek,kap egy újj szemüveget mert a régi már karcos és repedt?köszi ha tudjátok a jelentését.Bimbi
 
morzsi 2009-06-29
sziasztok!valaki nem tudja az mit jelent ha a pénzzel álmosok és nem fogadják el tőle!nagyon érdekelne mert visszatérő álom
 
Judit 2009-06-28
Megálmodtam Városom 1 utcájába a régi épületek lebontását,és az új utca front kinézetét.Két éve álom,ma megdöbbenten látom, úgy éreztem én már jártam itt.Megérzésem máskor is valóra vált.Döbbenetes.
 
czako666 2009-06-26
Én azt álmodtam hogy fejbelőttek és amikor ott voltam az alagút végén valaki azt mondta hogy "még nincs itt az idő".És túléltem.Amikor felébredtem nagyon fájt a fejem pontosan ott ahol meglőttek.Azt szeretném meg tudni, hogy ez mit jelent.Előre is kösz a választ.
 
zsuzsanna20 2009-06-21
Mit jelent az hogy több veled egy évfolyamba járó fiúról álmodsz?
 
Ilona 2009-06-21
Mit jelent álmomban anyának kiabálni, aki már nem él?
 
Ilona 2009-06-21
Mit jelent álmomban anyának kiabálni, aki már nem él?
 
IniXéni 2009-06-19
mit jelenthet az, h van egy ajtó, folyton nyitva van és én be akarom zárni de nem tudom, tegnap érettségiztem olvastam h az ajtó a jövő.....lehet ehhez köze?
 
Nóry 2009-05-25
Sziasztok nemtudja vki az mit jelent a felakasztott ember egy liftaknába? előre is köszi
 
Erzsi 2009-05-04
visszatérő álom: h szívják a vérem ez mit jelent?
 
timi 2009-02-26
eltört és kiesett fog
 
Nagy Linda Doloresz 2009-02-23
nagyon komoly ésigaz
 
gymesi 2009-02-17
angyalpor am misi75:valamit el kellett volna a nap folyamán végezned
 
misi75 2009-02-12
visszatérő álom: üldöznek és egy szakadékba esek de sosem érek le az aljára. ez mit jelent?
 
hajni 2009-02-09
fog ,és foggyőkér .nézése
 
olgika 2009-02-05
gombokkal álmodni mit jelent
 
Marcso Adrienn 2009-01-26
gyilkos? gyerek aki gyilkos?
 
manka 2009-01-12
köröm?
 
   
       
         
  impresszum I médiaajánlat I közönségszolgálat I adatvédelem
Copyright © 2008 www.almok.hu és www.álmok.hu Minden jog fenntartva! Kreatív munkák: grafi.hu Kft. Programozás, üzemeltetés: Webaktív Kft.