Álomhoroszkóp
    Álom-cikkek
    Álomszótár
  Álomfejtés A-Á
  Álomfejtés B
  Álomfejtés C-CS
  Álomfejtés D
  Álomfejtés E-É
  Álomfejtés F
  Álomfejtés G-GY
  Álomfejtés H
  Álomfejtés I-Í
  Álomfejtés J
  Álomfejtés K
  Álomfejtés L-LY
  Álomfejtés M
  Álomfejtés N-NY
  Álomfejtés O-Ó
  Álomfejtés Ö-Ő
  Álomfejtés P
  Álomfejtés R
  Álomfejtés S-SZ
  Álomfejtés T-TY
  Álomfejtés U-Ú
  Álomfejtés Ü-Ű
  Álomfejtés V
  Álomfejtés Z-ZS
    Álom-fórumok
 
  
  E-mail cím:
  
  Jelszó:
  
  
  Elfelejtett jelszó >>
  Regisztráció >>

  nyereményjáték 


álom, álmok, álomfejtés, álomszótár

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | Ö | P | R | S | T | U | Ü | V | Z

H
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hab
Szeszélyességre való hajlam, könnyen keletkező, könnyen múló érzelmek. Habfürdő: pihenésre vágytál, kielégületlenség.

hagyma
racionális gondolkodás, feladat, amit köteles vagy elvégezni.

haj
Hosszú haj: határozatlanság, külsőségekbe vetett önbizalom, önértékelési probléma, belső értékek hiánya. Rövid haj: határozottság, belső értékek. Ha gyorsan nő: félelem önértékelésed elvesztésétől. Levágott haj: elveszett szerelem. Ha magad vágod a hajad: bünteted magad. Ha más haját vágod: haragszol az illetőre. Partnered haját vágni: agresszív szerelem. Aranyhaj: angyali tisztaság. Hajat festeni: elrejteni valamit. Kócos haj: kiegyensúlyozatlanság. Ősz haj: tisztesség.

hajcsat
Rendre törekvés, tetszeni vágyás, tisztaság, kiegyensúlyozottság.

hajszárító
Vágyak, melyeket nem akarsz.

hajó
Nagy, fehér hajó: valakire - lehet, hogy veszélyt jelentő emberre - felnézel, nem látod hibáit. Sötét hajó: rossz emlékek, bűntudat, szeretetlenség érzése. Papírhajó: könnyedség, játékosság. Hajótörés: elárultatás valamelyik szeretted által, érzelmi megrázkódtatás. Zátonyra futó hajó: kudarcba fulladt nagy tervek, amelyektől sokat vártál.

hal
hidegség, idengenkedés valamitől, valakitől. Ha a halat kezedben tartod, de az mindig kiugrál belőle: túlzottan ragaszkodsz valamihez, ami biztonságérzetet ad neked.

halott
Ha ismerősöd, hozzátartozód és ezt örömmel találkozol vele: hiányzik neked, de úgy érzed még mindig melletted van, segít neked. Ha félsz tőle: lelkiismeretfurdalásod van gy ellene elkövetett tetted miatt. Halottnak látni valakit az álomban, aki még él: gyűlölöd a halott valamely közeli ismerősét. Halott embert megcsókolni: tisztelet a halott iránt, továbbvinni a mnkásságát.

halál
Saját halál megálmodása: az emberek saját halálukat képtelenek megálmodni. Ennek oka, hogy az agynak nincs konkrét emlékképe a saját halálunkról. Ha valaki halálos veszélybe kerül álmában, akkor is, még a halál bekövetkezte előtt felébred, ill. új álomkép cseréli le az előző álom-eseménysor.
Hozzátartozód haláláról álmodni: félsz szeretteid elvesztésétől. Talán korábban már elvesztettél valakit, aki nagyon közel állt hozzád, ezért egy újabb hozzátartózó elvesztését már nem bírnád elviselni. Ez a rettegés fejeződik ki álomképeidben. Előfordulhat az is, hogy hozzátartozód valamilyen betegség gyötri, amiről te is tudsz. Ez is oko adha hasonló rémálmokra. Próbáld tehát megfogalmazni miért ez a félelem és ha valós alapja van, akkor segítsd szerettedet egészsége megőrzésében. Ha nincs valós alapja, akkor mélyebb gyökerei vannak félelmednek, ekkor kérd pszichológus véleményét.
Ha ismeretlen személy halálát álmodtad meg: talán úgy érzed mások sorsába nem tudsz beavatkozni.

hang
Messziről jövő, ismertlen hang: tudatalattid figyelmeztetése. Közelről jövő, ismeretlen hang: sürgősen kell cselekedned.

hangya
Hangyát látni az álomban: bölcs és kitartó vagy a munkában. Ha rád mászik: szerencséd lesz. Ha a hangya megcsíp: Hangyát széttaposni az álomfejtés szerint: unott, dologtalan vagy.

harang
Hír, mely rémülettel tölt el, de csak vaklárma.

ház
Ház az álomban az álmodó személyiségének mutatója. Ha a ház üres: céljaid elvesztetted, talán mások útmutatására vársz. Ha túlzsúfolt: ragaszkodsz a biztoshoz, minden tárgynak köze van jelenedhez. Ha ablakai nyitva vannak: nyitott vagy mások véleményére, a küvilág minden mozzanata megragad. Ha ajtód nyitva áll: nyitott vagy, emberek társaságában rézed jól magad. Leégett ház, ha te gyújtottad fel: képes vagy az újrakezdésre. Ha más gyújtotta fel: irigyelt ember vagy. A leégett, összedőlt, romos ház az álomban: valódi értékek - melyeket a romboló nem tisztelt - elvesztése.

hegedű
Férfiálomban: romantikus gondolatok, nosztalgiázásra való hajlam. Női álomban: unod partneredet, nem találod elég izgalmasnak.

hegy
Céljaidat elérhetetlennek látod, nehezen bízol elérésükben. Ha elindultál felfelé: legyőzted kishitűségedet.

hegycsúcs
Ha már látod: optimista vagy, lehetőséged van céljaid elérésére. Ha az álomban fent vagy a csúcson: vigyázz, céljaid elérését követheti a kiüresedés, magányosság érzése. Hegycsúcson barátaiddal: jó helyre születtél, vigyáznod kell nehogy felszínes légy.

hinta
A hinta az álomban a gyermekkori önfeledtség, kreativitás, ábrándozásra való hajlam jelentését hordozza. Hinta, ami túl gyorsan hajtasz, vagy hajt valaki: erődet meghaladó feladat, melybe ha belevágsz veszélyt jelenthet rád.

hold
Idealizált személy utáni vonzalom, merengés nem irreális célokról. Felhők mögül előbukkanó Hold az álomban: szorongás egy változás miatt. Fogyó hold: kedves hozzátartozó eltávolodása. Félhold: mást is szeret, akit szeretsz. Telihold: mézeshetek.

hullócsillag
Képes vagy elszakadni a megszokott dolgoktól, ugyanígy képes vagy letenni a rossz szokásaidat. Nem rágódsz tovább a múltbéli hibákon, az új lehetőségeidre koncentrálsz.

hús
Ha főtt ételként láttad: egészség, megfontoltság, családiasság. Ha sültként: nyugalom, békesség, kiegyensúlyozottság érzése tölt el. Ha a hús nyers: barátaid tisztességesek, hűek hozzád. Ha nyers húst ettél: betegség, monoton, unalmas napok. Ha a főtt, sült húst etted: kiegyensúlyozottság, egészség.

Az oldal tartalma folyamatosan bővül! Türelmeteket köszönjük!
Már regisztráltál? Itt beléphetsz:
E-mail cím:   Ha elfelejtetted a jelszavad, kattints ide >>
Jelszó:   Ha regisztrálni szeretnél, kattints ide >>
   


Eddigi hozzászólások:
vöröske 2014-12-01
"sokat segítettél!!!!!" A nagymamám, aki évek óta halott, és a kislányom, majd nagylányom haláláról álmodtam!!!!! Van erre valami magyarázat???? Megköszönném ha válaszolnál!
 
niki 2014-10-29
Mit jelent ha már többször álmodtam hogy hugom fog születni vagy már megszületet ?
 
Marika 2014-10-03
Mit jelent ha egy halott gyermekkel álmodom???????
 
Szmelcso 2014-07-17
Emike: így találtam: hozzátartozó haláláról álmodni; bevallhatatatlan ellenszenv, sújos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Vagy: ismeretlen személy ha a szemed láttára hal meg; ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy.
 
emike 2014-02-10
emike mit jelen hogy ha álmunkban meg hal egy olyan személy aki él
 
2013-03-15
házaság mitjelet az álomba
 
2013-03-15
 
2013-03-15
 
2013-03-15
 
2013-03-15
 
tamcsi 2013-01-03
Sziasztok!szeretném tudni,hogy mit jelent az hogy ha hullócsillagal álmodunk?
 
timcsike 2012-10-31
sziasztok!szeretnem tudni,hogy mit jelent ha 1 hallal almodok aki megeszi 1kozeli rokonomat?!
 
eszter 2012-08-16
szeretném tudni,hogy nagy hoban kerékpározni mitjelent eszter
 
gyula 2012-04-06
sziasztok szeretném tudni,ha a feleségemmel álmodom,mindég csak az történik,hogy hütlen hozzám.
 
karolyibeatris88 2012-02-06
sziasztok.bea vagyok és én sok hallot férfivel álmottam akik álltak egy helyben velem szemben és én nagyon féltem tölük hisz tudtam hogy halottak. és valahogy oda kerültem a halottakkal az ovodába és körülöttem a sok gyermek futkározott.de a halott férfiak akkor is ott voltak és engem figyeltek.nagyon sürgös lenne mit jelent ez az álom.rémisztö.
 
Verus 2011-12-08
Sziasztok én havat láttam álmomban, de sajnos sehol nem találtam leírást róla..... :(
 
ritokkrisztina 2011-11-06
sziasztok! valaki írja már meg nekem hogy mit jelent olyan halottal álmodni akinek nem látom az arcát!!!!! kérlek segítsetek!!!!
 
Anikó 2011-08-21
Mit jelent:homok?
 
Andyka 2011-07-26
sziasztok!!!!mért álmodom azt hogy megcsalom a barátom??folyamatosan visszatér ez az álom van amikor egy egesz hétig ezt álmodom,és az exemmel csalom,meg álmomba jol érzem magam az exemmel,de mikor felkelek lelkiismeret furdalásom van.Én nagyon szeretem a barátom és nem csalnám meg soha,de mégis ezeket álmodom.Mit jelenthet?????segitsetek lécci
 
Betty 2011-07-16
sziasztok!Én azt álmodtam ,hogy iskolából jövök haza és nem a szokásos úton indulok el hanem a rövidebbiken hogy hamarabb hazaérjek.Az út pedig pont egy vasútállomás mellett volt.És egy csomó ember ott feküdt az állomáson.Halottak voltak.A vonat pedig ki volt dőlve a vágányról.Elkezdtem futni,kerülgettem a halottakat.Aztán hazaértem és a ház romos volt,benéztem és nem volt bent senki...aztán vége lett az álomnak.Szerintetek ez mit jelenthet?
 
gabi 2011-06-13
sok hal a vizben sokfele nagyok es kicsik egyarant mit jelent
 
Liv 2011-02-20
Helló! Én azt álmodtam, hogy azon a helyen, ahol tavaly voltam osztálykiránduláson (egy erdőben, fehérre vakolt házakban) kiárad a közeli patak, és mindent elönt a víz, kivéve azt a házat, amiben én, és a barátaim, barátnőim voltak. (Nem esett az eső, egyszercsak kiáradt a patak!). Kimentem az ajtó elé, a kis előtérbe, ami pár lépcsőfokkal kilógott a vízből. Aztán megláttam egy szőke magas fiút, aki ott állt a vízben. Nem ismerem, nem is emlékszem az arcára, de az álom vége az lett, hogy megcsókolt, és együtt menekültünk meg. Az álom után még egy hétig a fiú járt az eszemben, próbáltam felidézni, ki lehet az, de nem jövök rá! Ismeretlen arc volt. Ez mit jelenthet? :S
 
Letti 2011-02-04
Sziasztok!Én lassan 1hónapja holdakkal álmodok.Egyszer hattal álmodtam.mind a négy égtáj felé volt egy és kettőnek volt rögtön mellette egy párja,ami a Hold másik oldala látszott,az amit nem szoktunk látni.Ma megint evvel álmodtam de most csak kettő volt.Egy rendes és a másik oldalú párja.Ilyenkor mindig nyugtlan vagyok álmomban,de valamiért mégsem tudom róla levenni a szemem.Kivételesen meg is akartam mutatni valakinek mert nem voltam gyedül, de visszaváltozott. Vajon mi lehet ennek a jelentése? köszi előre is!
 
helia 2011-01-03
Sziasztok! Nagyon fontos lenne ha tudna valaki segiteni. Azt álmodtam, hogy sétálok, igyekszek valahova. Beleturtam a hajamba, ahogy máskor is szoktam, s kezemben maradt mindig annyi hajam, amennyihez hozzáértem. Ahogy huztam a hajam, kijott minden szál, még éreztem is ahogy jon ki a borombol. Nagyon rossz volt, rettenetesen megijedtem. Vajon mi lehet ennek a jelentése? Koszi elore is.
 
Anna 2011-01-01
Sziasztok! Mit jelent, ha valaki hóval álmodik? Légyszi írjatok! Köszi!
 
revesz ilona cecilia 2010-12-24
hernyo
 
czabi 2010-12-14
egy hang /férfié/ azt mondta közelről : "mirtusz virága" . hát ez mit jelenthet ? nagyon furcsa érzésem van már egy ideje !
 
babo78 2010-12-05
mit jelent az ha hólyagos himlőm volt álmomban?
 
szido90 2010-11-24
meg halt 3honapja a haverom akivel maskepp is baratkoztunk 2 honapot egyutt voltunk titokban...nem tudok bele nyugodni annyira hianyzik minden percbe ra gondolok,ot nezem a kepeken,az egyutt toltott idokre gondolok,hogy miket csinaltunk s mit beszelgetunk...meg mindig akarom ot...es a mi nap vele almodtam,vagyis o ult a buszon de tudtam h o meg halt csak a tokeletes masat lattam,persze nem ismert o engem mert o nem a halott baratom volt...es vegulis beszelgettem vele es ossze jottunk...nem birom feldolgozni nem vagyok szerelmes csak akarom ugy mind ferfit s mind szeretot...ugy erzem soha nem heverem ki...persze orulok is egy reszbol a fajdalmamnak mert igy tudom hogy valos volt h elt s letezett...valaki ha tudna segitteni vagy h az almom mit jelent meg tudna fejteni annak orulnek...udv
 
Ani 2010-10-21
Szio! mit jelent az hogy, egy várban vok, aminek van egy folyosója,és ott fekszenek a halottak,és a tetején egy díszes ruhában lévő huszár van az arca csupa vér,ő is halott.
 
Gera Éva 2010-10-18
Mit jelent Háború,menekülés
 
Gera Éva 2010-10-18
Mit jelent Háború,menekülés
 
Gera Éva 2010-10-18
Mit jelent Háború,menekülés
 
démomkah 2010-08-23
Szya mit jelent az h mindenki rólam álmodik?:/
 
Essie 2010-08-17
az éjjel azt álmodtam h hadifogoly vagyok.és egy börtönben üldögélek a társaimmal ( a legjobb barátnőm és még egy páran) és a szökésünket tervezgettük.az oroszoknál voltunk elfogva és magyarországra akartunk vissza kerülni.a szökésbe belesegített egy börtönőr és még néhány rabtársunk.ami különös volt hogy épp Magyarország uralkodója volt Hitler.a rabtársaink azt mondták h majd ha Budapestre érünk menjünk a várhoz.ha nem akar Hitler befogadni.akkor menekülnünk kell.még egy rajzot is adtak h merre meneküljünk.aztán lassan kész volt a robbanó szer is amit elrejtettünk a szobába.és ami nagyon kellett volna az oroszoknak.attől rettegtek h nálunk van.a rabságunk alatt a cellánkat töbször is átkutatták.a cellánk olyan volt mint a szobám,benne voltak a szekrényeim, az ágyam,az íróasztalom annyi különbséggel hogy a szobámba volt a padlásfeljáró.mikor megszöktünk elrejtettük a bombát és azokra hagytuk akik ottmaradtak a cellában.mivel attól féltem h majd felrobban.és a ruháimnak meg a könyveimnek annyi.inkább egy zacskóba beleraktam azokat amik nekem fontosak.aztán a börtönőr kijutattott a börtönből.aztán alig lovagoltunk valamennyit máris Budapesten voltunk.aztán Hitler nem akarta megengedni h Magyarországonm legyünk.így menekülnünk kellett.most mikor másodszor is menekültünk már a kistestvérem is velem volt.aztán úgy döntöttünk Erdélybe megyünk,haza.aztán lovaglás közbe ért véget az álmom.soha életemben nem volt ilyen különös álmom.pedig mielőtt lefekedüdtem nem olvastam, vagy nem néztem a tévében semmit Hitlerről vagy a történelemről.vagy bármiről.mégis.olyanvolt mintha akkor ott éltem volna.és tapasztaltam volna h milyen lehetett akkoriban.Kiváncsi vagyok mit tuddtok mondani.mit jelent az álmom.van-e valami jelentősége Hitlernek.vagy a lovaglásnak.vagy esetleg annak h meneküléskor mikor a városban voltam látszott h háború van.hogy az emberek meggyötört fájdalmas arcát láttam.azt láttam az arcukon h nagyon rossz sorsuk van.vagy az.hogy mikor menekültem.féltem de boldog voltam.és ha számít akkor egyáltalán nem vagyok messze az otthonomtól.szóval az hogy honvágyam van és az tükröződik az álmomban.nemlehetséges.hát.kiváncsian várom mit tudtok mondani.Előre is köszi.
 
2010-08-05
mit jelent az ha álmomba medvét láttam??? és ott állt tölem 1 oan 2 lépésre de nem bántott??? fontos lenne! ha vki tudja akk lécci irjon! köszi elöre is:)
 
rékuska 2010-07-28
szija mitjelent az h mindig ugyanarol a fiurol álmodok?
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-26
Betike:Egy nagy lehetőség elszalaztása!
 
Betike 2010-07-25
mit jelent az hogy a hajamot megfogtam és 1 darab leesett belöle?
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-19
Szeretném jelezni a kedves netezőknek, hogy néhány hétig nem leszek netközeli állapotban!Így ha kérdésük van ide írják meg: ***törölve*** Köszönöm!
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-06-28
M.M.: Na jó nem hülyülök!Ha a kocsi ment akkor lehetséges, hogy tényleg hiányzol neki! Ha a kocsi állt akkor még szeretne veled lenni, de nem gondolja egészen komolyan!
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-06-28
Azt, hogy hiányzol neki! XD
 
M.M. 2010-06-18
Hello.azt szeretnem kerdezni mit jelent az ha azt almodom egy kocsiba ulok es a volt szerelmem azt mondja h hianyzok nki?
 
Rena 2010-05-28
Sziasztok,mit jelent az,ha folyton azt álmodom,hogy a párom hűtlen?
 
riva 2010-05-23
mit jelent ha azt álmodom hogy megharap valaki??
 
nilla 2010-05-16
Sziasztok! nagyon fontos lenne nekem mert egy ideje ugyanaz az álmom ,azt álmodom hogy én és a családom kemoterápiára megyünk mert rákos vagyok és valahogy örülök az álmomban vagyis boldog vagyok de ha felkelek folyik rolam a viz és sirok . kérlek segitsetek!
 
zsonett 2010-05-10
Sziasztok! Én azt álmodtam, h Holdfogyatkozás volt. Közben éreztem, h nemsokára fölébredek, de nagyon meg akartam nézni. Már majdnem teljesen el volt takarva a Hold, amikor felébredtem az éjszaka közepén, pedig nem szoktam. A Hold nagyon közel volt, a takarásból kicsit kilátszott. Bennem elég mély nyomot hagyott, úgyhogy légyszi ha tudtok vmit, segítsetek! Köszönöm
 
Iza 2009-11-13
Babanak: krudy almoskonyv szerinte haboruba menni orom, de sajnos ennel tobb nincs benne!!!
 
Iza 2009-11-13
Andikanak: a hanyasrol annyit tudtok, hogy ha azt hanyod ki, amit ettel az gonoszt jelent. Medea-nak es Em-nek: sajnos hajrol almodni a legtobb esetben nem jelent jot. Kerner konyve szerint az elvesztett haj temetest jelent, es ha a hajadat levagjak az pedig nagy gondokat. De nezzetek be erre az oldalra hatha talaltok meg vmit. Minden jot! http://almoskonyv.transindex.ro/index.php?co=nez&name=Haj&new=1
 
Iza 2009-11-13
kedves Laura.en ugy tudod, hogy mast halva latni hosszu eletet jelent neki! en egyszer a paromat lattam halva almomba. szornyu volt, de beszeltem egy latnok ismerosommel es azt mondta nem kell felnem, nem jelent rosszat! sajat magadat meghalni latni azt sajnos nem tudom, de az egyik feledet meghalni latni lehet egy uj korszak kezdete az eletedben. es nem feltetlenul kell rosszat jelentenie. talan csak jon egy valtozas. talan te magad megvaltozol es a regi ened elveszlik, jelkepezheti ezt is az egyik ened halala! minden jot neked!
 
baba3555 2009-10-30
Sziasztok valaki megtudná nekem mondani hogy háborúval álmodni mit jelent? Nagyon szépen megköszönném.
 
Laura9687 2009-10-30
Légyszi valaki nagyon gyorsan adjon nekem válszt. azt álmondtam hogy belőlem kettő van,és az egyik énem meghalt.nagyon félek! légyszi adjatok nekem választ! a másik álmom pedig hogy én és atesóm a busz tetején vagyunk.ő megbotlik és leesik a tetejéről.és én is.nekem semmi bajom se lett,de ő a kezeim között vérzett el! amióta ezt álmondta,nem vagyok nyugodt éjszakáként! Légyszi segítsetek!
 
eniko 2009-10-18
Mit jelent az ha azt allmodjuk ,nappal a hold is fent van es kozben meg sut a nap.erdoben ,nagy zold agakkozt jarni.koszonom ha tudja valaki
 
eniko 2009-10-18
 
robert24 2009-07-20
Sziasztok, vajon mit jelenthet ha azt álmodom hogy egy nagy foltban kihullik a hajam a homlokom felett??? Nagyon gáz volt... Felébredtem, és óriási megkönnyebbülés ért hogy csak álmodtam. De nyomaszt a dolog ezért kérdem. Előre is köszi.
 
Em 2009-06-23
Sziasztok az mit jelenthet hogy hosszú hajam volt és anyukám és egy ismeretlen levágták egész rövidre,pedig nem akartam????
 
Ubul 2009-06-22
felrobantot házban egy lányt találtam álmomban akit ismerek,és szerelmet valot nekem sirval.ez mit jelent??????
 
AghionOros 2009-06-15
Nikitának üzenem: majdnem ugyanazt álmodtam. A földet láttam közelről. Nagyon szép volt. A földet láttam, de közben biztos voltam benne, hogy ez a hold. Nagyon erőteljes álom volt. Aznap kineziológushoz volt időpontom. Ő azt mondta, hogy egy új föld (világ) születését láttam, ahol a hold a nő és 2012-ben fog eljönni.
 
Nikita 2009-06-10
Mit jelent az,hogy a holdra utaztam űrjhajóval és én a holdon álltam,onnan láttam a Földet???
 
gindan 2009-05-31
Hírességgel álmodtam!Mit jelent?
 
Gazal Bóbita 2009-05-29
Teljesen hóborította hegycsúccsal álmodtam. Fent voltam szinte a tetején, de még másztam felfelé!!
 
médea 2009-05-22
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a hajhullás mit jelent?
 
Andika 2009-04-26
Sziasztok! Hányás mit jelent?
 
Orsy 2009-03-02
Anikó! Ha a ház nem a tiéd volt, akkor jót jelent. Anita! Ha etted a húst, az betegséget, kellemetlenséget és szomorúságot jelent. Ha főzted, akkor az a beteg, aki körülötted él, felgyógyul. Nyers hús becsületet és tisztességet jelent. A nyers hús evés pedig gyötrelmes házaséletet jelent.
 
anita 2009-02-25
hussal almodtam
 
Anikó 2009-01-19
leégett,összedőlt házzal álmodni mit jelent?
 
   
       
         
  impresszum I médiaajánlat I közönségszolgálat I adatvédelem
Copyright © 2008 www.almok.hu és www.álmok.hu Minden jog fenntartva! Kreatív munkák: grafi.hu Kft. Programozás, üzemeltetés: Webaktív Kft.