Álomhoroszkóp
    Álom-cikkek
    Álomszótár
  Álomfejtés A-Á
  Álomfejtés B
  Álomfejtés C-CS
  Álomfejtés D
  Álomfejtés E-É
  Álomfejtés F
  Álomfejtés G-GY
  Álomfejtés H
  Álomfejtés I-Í
  Álomfejtés J
  Álomfejtés K
  Álomfejtés L-LY
  Álomfejtés M
  Álomfejtés N-NY
  Álomfejtés O-Ó
  Álomfejtés Ö-Ő
  Álomfejtés P
  Álomfejtés R
  Álomfejtés S-SZ
  Álomfejtés T-TY
  Álomfejtés U-Ú
  Álomfejtés Ü-Ű
  Álomfejtés V
  Álomfejtés Z-ZS
    Álom-fórumok
 
  
  E-mail cím:
  
  Jelszó:
  
  
  Elfelejtett jelszó >>
  Regisztráció >>  nyereményjáték


 


álom, álmok, álomfejtés, álomszótár

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | Ö | P | R | S | T | U | Ü | V | Z

V-W
--------------------------------------------------------------------------------------------------
vacsora
meghitt hangolatra vágysz, szeretteidben megbízol,jó kapcsolat a családtagokkal.

vad, vadállat
Nagyvadak (oroszlán, tigris): rámenősség, határozottság, uralkodni vágyás. Nőknél: erős anyai ösztönök, mindenre képes áldozathozatal. Apróvad: megjátszott bátorság, áldozat magasabbrendűnek hitt embereknek. Saját véleményalkotás nehézsége.

vadász
Lehet álkeménység, túlzott vágyak, jómód. Az ösztönök és az ideális én harca. Ha te vagy a vadász: el akarod űzni vágyaidat. Ha sok vadat ejtettél, hatalmat érzel a természet fölött. Ha más volt a vadász: csodálattal töltenek el az illető képességei.

vadászat
Fellengzősség, sznobizmosra való hajlam, szoros kötelék barátok között.

vaddisznó
Ha félelmet kelt: hirtelen felindulásra való hajlam. Ha nem kelt félelmet: furcs, szokatlan vágyak, elképzelések, ötletek.

vadgesztenye
Nyugalom, kiegyensúlyozottság. Ha sokat látsz belőle körben a földön: biztonságérzet. Ha gyűjtögeted: harmónia iránti vágy, biztonságérzet bizonytalan időszakokban is. Vadgesztenyét enni: családias érzelmek.

vadkacsa
kikapcsolódásra vágysz. Sokat elmélkedsz az élet értelmén. Nagyszülőkkel valő szorosabb kapcsolat.

vadló
Szembehelyezkedés a társadalmi normákkal. A szabadság tisztelete, szabadságérzet. Vágy az önállóságra. Vadlovat megülni: nagy erőre és kitartásra, ugyanakkor biztonságérzetre van szükséged, hogy elérd célodat.

vágóhíd
Visszafordíthatatlan negatív eseménysorozat. Segítség sehonnan nem érkezik. Az ártatlanok bűnhődése, mártíromság.

vaj
könnyen kenhető: gördülékeny problémamegoldás. Ha összekented magad vele: apró bosszúságok, vagy mások előtt ügyetlenkedéstől való félelem. Ha kemény vaj: nehézkesség.

vak
Vakot látni: vágy valamely titok feltárására. Vak, aki feléd tart: mindenki átláthat rajtad, bár te ezt nem hiszed. Megvakulni: érzelmi vaknak lenni, nem akarsz szembenézni fontos tényekkel.

vándor
Ha találkoztál vele és ez kellemes élmény volt: az életbe vetett bizalmadat fejezi ki. A napokban jó hírt kapsz, kellemes élményekkel leszel gazdagabb. Ha a vándorral való találkozás kellemetlen volt: félsz nagy terveket kovácsolni.

vár
Fenyegetettséget érzel, de meg tudod védeni magad. Szerencséd, hogy ismered a veszély forrását.

varázsló
Felnézni egy nagytekintályű emberre, aki képességeit mások becsapására használja. Kisebbségi érzet valakivel szemben, akit csak te látsz értékesebbnek.

varjú
Kellemetlenkedő ismerős; rémhír. Veszélyben vagy valamely rokonod ártó szándékai miatt. Valaki megátkozott

város
Saját környezeted. Ha szép, tiszta és kellemesen érzed magad, amint utcáin sétálgatsz: magabiztos és kiegyensúlyozott vagy, tudod mit akarsz, merre tartasz, vannak céljaid. Ha piszkos, szürke: váltotatni akarsz életeden, de nem tudod mit kell tenned. Ha eltévedtél benne: bizonytalan vagy, mások segítségére szorulsz, fordulj barátaidhoz tanácsért.

vásár
Ha te árulsz és sokat adsz el: el tudod adni értékeidet, meg tudsz győzni másokat. Ha mást látsz árulni: próbálj meg visszaemlékezni, mit akart eladni! A napokban azzal kapcsolatos dolgot akarnak megvetetni veled. Ha ismerősöd árult neked valamit: át akarnak verni.

vásárolni
Amit vásárolsz arra szükséged van, de vigyázz, nem biztos, hogy pénzt kell adnod érte!

vatta
Egy kellemetlen esemény után fájdalmaid enyhítésére van szükséged.

vendég
Ha kedves vendég, örömmel fogadod: őszinteség, barátkozó természet. Ha régen látott ismerősöd érkezik váratlanul: fontos híreket kapsz Idegen ember: rejtegetett titkod feltárásától félsz.

vér
Ősrégi szimbólum. Gyakran szélsőséges érzelmeket, és ebből fakadó cselekedeteket jelent. Női álomban: agresszivitást, férfiálomban: szenvedélyt jelenthet. Ruhádon vérfolt: váratlan veszély. Utcán vértócsa: bizonytalanság, félelemérzet. Mindent elárasztó vér: már a remény is elveszett. Vérvétel: megfejthetetlen titok.

villa(evőeszköz)
Habzsolni akarod a lehetőségeket. Fogd vissza magad, válassz ki egy célt a sok közül!

villámlás
Hirtelen megvilágosodás, felismerés. Ha bűntudatod van valami miatt: rossz jel lehet, mások is tudnak tettedről.

villamos
Türelmetlenség, álmodozás, határozott céljaid elvesztése.

virsli
Lagymatag szexuális vágyak, lagymatag személyiség, céltalanság, vegetáció.

vitorla
Llehetőség: vagy befogod a szelet és messzire juthatsz, vagy hagyod magad tovább sodortatni az élet tengerén.

víz
Ősi elem, rendkívül sokmindent szimbolizálhat élethelyzettől, személyiségtől függően. Általánosságban a tudatalatt rejlő energiákat és azok felhasználási módozatait jelképezheti. Ha piszkos a víz: gondolataid rendezetlenek, nem találod az utad. Ha tiszta: erőddel, egyensúlyoddal másoknak is segíthetsz. Ha a természetben látod: ösztönös megérzéseidben bízhatsz, nem csalnak meg. Cayce szerint ha folyik: az életútat jelképezi. Inni belől viszont a halált. Az ókori egyiptomiak a mindent megtisztító erőt látták benne.

vizsga
Megmérettetés előtt állsz. Ha a valóságban is vizsga előt állsz: pozitív vagy negatív érzéseid mutatják, hogy lelkiismeretesen készültél-e. Ha az álom alapja nem reális, ha nem fogsz vizsgázni: gyermekkori emlék, mely nagy hatással van rád a jelenben is.

vonat
Távolra mutató célok foglalkoztatnak. El fogod érni célodat, de ne tekints közönnyel azon történésekre, emberekre sem, akikkel utad során kapcsolatba kerülsz.

Az oldal tartalma folyamatosan bővül! Türelmeteket köszönjük!

Már regisztráltál? Itt beléphetsz:
E-mail cím:   Ha elfelejtetted a jelszavad, kattints ide >>
Jelszó:   Ha regisztrálni szeretnél, kattints ide >>
   


Eddigi hozzászólások:
mira07 2015-03-17
szeretném tudni mit jelent ha vonatot lekéstem. Egy járat kimaradt és a 18.40 es vonattal jöttem el.
 
vikike 2014-02-24
mit jelen az ha álmomban vékony és nagyon szép voltak s töbször is álmondtam ilyet?
 
dezsu 2013-05-26
mit jelent ha álmomban nagyon visszeres volt a vádlim? köszönöm a választ!
 
vivien 2012-08-21
sziasztok mit jelenthet ha a vécében megöl egy férfi egy nőt?
 
Lia Chery 2012-04-11
Mit jelent a vizelet? Nagyon furcsa álmom volt, álmomban egy ismerős, de számomra ellenszenves férfi lepisilt, ez az álmomban elég megalázó volt.
 
dream9 2011-11-22
Sziasztok! Én azt álmodtam, hogy verekedtem és én nyertem. Ez mit jelent? El?re is köszi.
 
.marcsika. 2011-11-04
és ha valakit álmodban leszopsz asz mit jelent? vagy belefuladsz a vizbe? vagy fuldokolsz ?
 
bea 2011-10-17
sziasztok! a nagymamám azt álmosta hogy a volt férjemet visszafogadtam és azt is és engemet is megvert.ki tudja nekem megmondani mit jelenthet?!köszike a válaszokat
 
rami. 2011-10-01
sziasztok! azt álmodtam,hogy buszon utaztam ,egy kanyarban kisodródott és elmerült a tengerben.. a buszból valahogy kikerültem de megfulladtam a vízben ,és azt láttam,hogy valaki kihúz a szárazföldre. ez mit jelenthet? köszi a válaszokat.
 
dreina25 2011-09-05
Tuja valaki hogy mit jelent az ha azt álmodod hogy veszekszel a pároddal majd különváltok.
 
Erika 2011-09-03
Mit jelent hogyha egy fiúval vagy az álmodban és egész végig fogja a kezed és ölelget és belészeretsz??
 
ÁGNES 2011-08-25
SZIA!azt szeretném megtudni,hogy mit jelentenek,a következő álmok.Régi,visszatérő álmom,volt amíg házasságban éltem,hogy menyaszonyi ruhában láttam magam amint férjhez megyek.eztmindíg szerettem volna megtudni,mi lehetett a jelentősége.mostanában pedig,gyakran álmodom,azt,hogy kihullanak a fogaim,illetve lakás festéssel.Köszönöm a segítséget,üdvözlettel.ÁGNES
 
ÁGNES 2011-08-25
SZIA!azt szeretném megtudni,hogy mit jelentenek,a következő álmok.Régi,visszatérő álmom,volt amíg házasságban éltem,hogy menyaszonyi ruhában láttam magam amint férjhez megyek.eztmindíg szerettem volna megtudni,mi lehetett a jelentősége.mostanában pedig,gyakran álmodom,azt,hogy kihullanak a fogaim,illetve lakás festéssel.Köszönöm a segítséget,üdvözlettel.ÁGNES
 
vivi 2011-08-09
Mit jelent az ha van 1 szív azon felcsavarodva egy kígyó és vércsöpög le a mindenről?????
 
kyller21 2011-07-20
A volt barátnőmmel álmodtam hogy megint kibékültünk!!!És minden rendben van!!! MIt jelent ez??? Segítségeteket előre is köszönöm!
 
Jucus 2011-07-18
Virágmagot vetettem álmomban. Szeretném tudni mit jelent.
 
Zsuci 2011-07-17
Szia! A kislányomat elgázolta valami, vérzett sirtam, korházba került. Mit jelenthet!?
 
anna 2011-06-26
szia mit jelent? azt álmondtam hogy iskolába vagyok szigoru fegyelmekkel a párommal kollégium iskola külön teszenek minket és nem engedik hogy a gyerekem velem legyen eg másik nönek meg igen erre a párom megismerkedik vele és együtt jászanak a gyerekkel menekülni szeretnék de a nagy fa ajtok bezárulnak és tigrisek vigyáznak az udvaron. utána kilépk az iskollábol és egy családnál találom magam viszatérö helyen mivel erröl a helyröl már töbször álmodtam veszekszem és mérges vagyok mert ugy érzem a párom el akarja venni a gyerekemet ami vele közös kérlek segits!!
 
yilmaz bella 2011-04-15
szija emma bella vagyok a segicseged kernem legyszives :((azt ällmontam hogy ällmomban meg harapot fegy nagy fekete doberman de csak a jobb läbba fejet es verzet es utäna meg arra riattam fel hogy baba siräs nem tudom mi ez de nagyon el ütt e 2 egymässtol köszönöm nagyon a segicseged elöre is szija
 
dj krisztián 2011-02-17
mit jelent az ha 2-ára veszekszek álmomban hol a szomszédom mal hol a tanáromal ????
 
Meli 2011-01-21
Mit jelent? Fészekből egymás után földre hulló verebek?
 
netbaba 2011-01-09
Emma!!!!!!! Kérlek segíts!!!!!!:(:(
 
andi98 2010-12-29
Emma kérlek segíts!!!! Azt álmodtam hogy terhes vagyok és üldöznek meg akarnak ölni. Ez mit jelent!!!! Ja, és 12 vagyok!!!!
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-23
vonatjegy:Jelez nyugtalanságot és változtatni akarást!
 
zsuzsa 2010-07-21
és a vonatjegy hol marad???
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-19
Szeretném jelezni a kedves netezőknek, hogy néhány hétig nem leszek netközeli állapotban!Így ha kérdésük van ide írják meg: ***törölve*** Köszönöm!
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-18
netbaba:Báááár lenne még egy másik ötletem ami kicsit hülyeség, de lehet, hogy beválik!Úgy látom szereted a vámpíros sztorikat, de azt is látom, hogy nem a legjobb oldaláról ismerted meg ezeket a meséket!Talán jót tenne (ha szereted a musicaleket) ha megnéznéd a Vámpírok bálját!Azért mondom, mert zenés, táncos, szerelmes és vicces ami talán kicsit átformálná a gondolataidat ezekkel a lényekkel kapcsolatban!Például lesz benne egy hülye meleg vámpír és nem hinném, hogy rémálmokat látnál tőle, mert iszonyat vicces! Ez a drágábbik ötletem, mert itthon a jegy kicsit sokba kerül....de videókat is nézhetsz róla!Csak ennyi és a zenéje nagyon jó! (:
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-18
netbaba:szívesen. (:
 
netbaba 2010-07-18
Köszi Emma kipróbálom a tanácsod !!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-17
netbaba:Jajj, durva álom!Talán megpróbálhatnád azt a módszert amivel én űzöm el az álmaimat!:Leírom részletesen egy papírra és elégetem és közben hiszek benne, hogy elmúlik! jelentésről nem hinném, hogy beszélhetünk, mert ez egy rémálom és azoknak nincs különösebb jelentése!!Ha érezném hogy lenne már leírtam volna!
 
netbaba 2010-07-17
Naon köszi Bery de ezeket segítségével meg tudnám fejteni, kezdek naon félni mert mióta leírtam ezen az oldalon ez az álom fojtatódik és ez ijesztő. SEGÍTS KÉRLEK!!!!!!
 
Emma (Mrs.Depp) 2010-07-03
horváth péter: Szerencsésebb leszel a szerelemben és most irányíthatóbbak lesznek számodra a nők!....Nem szívesen találkoznék egy olyan férfival aki ilyet álmodott!
 
Bery 2010-06-16
Nézd meg ezeket a címszavakat: ájulás szex És utalhat arra, hogy szeretsz egy vámpíros filmet. (pl. Twilight)
 
netbaba 2010-05-29
kérem valaki válaszoljon nagyon szeretném tudni
 
netbaba 2010-05-23
Mit jelent? Hogy vámpírok és vérfarkasok akarnak megszerezni mint lányt szexszuális kapcsolatra. A vámpírok elkaptak és próba elé állítottak 3 vérfarkasból egyikben egy pénzérem volt azt kellet kiszedni. De az egyik a combomig megharapot és éreztem az a nagy fájdalmat.Az érem meglett és elájultam majd egy nagy várban ébrettem és meletem ült az egyik vámpír soha nem láttam életemben mégis azt éreztem hogy szeretem és lefekütünk.Vámpírrá tett de a vérfarkasok is megtaláltak és elvittek. Ott is ugyanígy történt. Aztán felébrettem. Kérem agyák meg a válasz az álmomra. e-mail címem:netbaba@citromail.hu
 
Judit 2010-03-28
Mit jelent? Vonaton utazás,ismétlődik sokszor!!! Válaszát,köszönöm
 
horváth péter 2010-03-18
Mit jelent ?, állmodtam h a számbol folyik és idönként fröccsen a vér?????aztán összevesztem egy soha nem láttott lánnyal mert nem akartam az ő véres zsebkendöjével az én vérem megtörölni, aztán a szél elvitte a véres zsebkendőt és a lány zokogásba tört ki!!!!!
 
horváth péter 2010-03-18
 
kitty 2010-03-18
csáó. Álmomban elhunyt anyámmal veszekedtem,mit jelent?Segitsetek kérlek..
 
választ 2010-02-24
Vonatot megfogó kisgyerek aki beesett az anyukájával a vonat alá és hideg vérük lábamra fröccsent
 
választ 2010-02-24
orrból folyó vér?
 
Zsombianyu 2009-11-23
Arra emlékszem,hogy térdig érő vízben álltam,pedig annak csak egy kis pocsolyának kellett volna lennie.Hogy tiszta volt,vagy koszos,nem tudom.
 
Iza 2009-11-13
Sziasztok! VER: Vér, amely folyna lábad előtt: veszedelem. Vért inni: betegség. Vért szívni: bátorság. Aludt vér: nehéz betegség. Csepegő vér: jó jegy. Vért köpni: gyalázat. Vért edényben felfogni: betegnek gyógyulás. Véres lepedőn feküdni: örökség. Vérrel írni: szerelem. Vérrel beszennyeződni: jegyeseknek jó, másoknak vándorlás. Véres párna: atya halála.Vért látni folyni: veszély. Vért a földre hullatni: jó. Vért köpni: gonosz. Vért inni: undorodás.
 
Iza 2009-11-13
Kedves Bogi! a veszekedes nehez munkat jelent, de nem feltetlenul jelenti h valoban veszekedni fogsz a baratnoddel!!!!
 
Iza 2009-11-13
Sziasztok! Ramcsooknak : Vakot vezetni: útonjárónak nagyon kalandos. Vakot látni: mulatság; kereskedőnek üzleti veszteség. Vak férfinak asszonynak menni: hét főbűn egyike. Vakot vezetni: változás. Vak, aki egyenesen felénk jönne s ránk mutatna: jegyzi, hogy titkainkat a tyúk is kikaparja.Vak, ki sebes: gonosz. Vakká lenni: betegség, megbánás.
 
Ramcsóók 2009-09-16
Az mit jelent ha azt álmodom 2-szer is hogy a barátom vak!Légyszi válaszoljatok mert félek hogy valóra válhat:S
 
Bogi 2009-09-02
létszi válaszoljatok már nagyon fontos lenne!!!:):):)
 
rebeka 2009-09-01
de mijen volt koszos vagy tiszta !!!ha koszos akor halot ha tiszta akor szerencse!!
 
rebeka 2009-09-01
bocseszka a gyereka z nem veszekedés hanem pletyka!!
 
rebeka 2009-09-01
a vér az szerencse ja és a gyereka veszekedés!!
 
Bogi 2009-08-18
sziasztok mit jelent ha azt álmodom h a bnömmel veszekszek de nagyon
 
nika 2009-08-11
sziasztok :) es ha azt almodom hogy várandos vagyok?? az mit jelenthet?,
 
Tícsi 2009-07-10
Eldugult Wc-vel álmodni mit jelenthet?
 
Nikita 2009-06-10
Veszekedés a párommal mi jelent??
 
Gazal Bóbita 2009-06-03
Gyönyörű tisztavizü tóval álmodtam. Tele volt hatalmas hallal. Ijesztő volt. Mit jelenthet?????????????
 
Nóry 2009-05-25
Nemtudja vki a világító torony jelentését? Előre is köszi
 
terike 2009-04-17
babábol ömlö vér mit jelent ja és nagyon sirtam.
 
Rencsii 2009-04-11
veszekedés??
 
Nagy Linda Doloresz 2009-02-23
ez jo kérdés én még vérel nem álmtam én csak vizel meg más hülyeségel de vér nincs:) kerezsdmeg máshol bisztos meg van
 
Regi 2009-02-09
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy a vér vagy a vérvétel mit is jelenthet?
 
e.k.evita 2009-01-30
Ez az álomfejtő még jóindulattal is satnya!
 
   
       
         
  impresszum I médiaajánlat I közönségszolgálat I adatvédelem
Copyright © 2008 www.almok.hu és www.álmok.hu Minden jog fenntartva! Kreatív munkák: grafi.hu Kft. Programozás, üzemeltetés: Webaktív Kft.