BAK

Általános jellemzés

A pesszimista, befelé forduló, takarékos. Óriási az önuralma és a munkabírása. A Bak mindenből tanul, mindentől nemesedik. Az élet mindig próbára teszi, de mindig mindenből a legbölcsebb következtetéseket vonja le. Tudja, hogyan küzdjön mega nehéz helyzetekkel. Nehezen megközelíthető, ritkán mutatja ki érzelmeit, de semmi esetre sem érzéketlen. Szeretné kimutatni érzéseit és vágyait, de nincs hozzá önbizalma. Az önbecsülése mégis egészséges, gyakran tűnik azonban mások szemében önhittnek. Megjelenése, modora általában konzervatív, beforduló. Mindig mindenkivel megtartja a távolságot. Szeretteivel szemben is megtartja a három lépést, mert fél kimutatni érzéseit. A Bak nő hűséges és megbízható feleség, de csak olyan férfi mellett érzi jól magát, aki nem a női praktikák miatt vonzódik a másik nemhez, annál többre értékeli az egyszerű őszinteséget, természetességet. Biztonságos családi háttér megteremtésére törekszik. Megbízható, lehet rá számítani és mindig gondoskodik szeretteiről. A Bak férfi tiszteletet követel a gyerekektől, odaadást a feleségtől, de közben kényelmet és biztonságot teremt övéinek. Rengeteget dolgozik, de soha nem enged meg magának felesleges költekezést vagy lazítást.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 21. hétre:

Sziget

A sziget egy valóságon túli világot, a képzelet, a vágyak birodalmát szimbolizálja, mely nagyon távol esik a realitásoktól. A szigetre szükséged van jelen pillanatban, de vigyázz, hogy hosszú távon ne ez jelentsen számodra menedéket!

Tükör

A tükör lelkivilágodat mutatja a legnagyobb őszintességgel. Ha belenéztél, akkor meg vagy elégedve önmmagaddal és bátran vállalod tetteidet, míg ha kerülöd, valószínűleg valami nyugtalanít, amivel nem szívesen néznél szembe.

Ember

Egy ember, akit nem ismersz személyesen, akihez nem fűznek érzelmi szálak a saját tulajdonságaidat, érzéseidet mutatja. Próbálj meg minél alaposabban visszaemlékezni, hogy elemezhesd vonásait, gesztusait!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Újdonsült anyukák álomképei

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC