IKREK

Általános jellemzés

Nyugtalanság, kíváncsiság, szertelenség, változatosságra törekvés. Az Ikrek az igazi örökmozgó, érdeklődő, mindenre kíváncsi. Imádja a társaságot, soha egyetlen buliból sem akar kimaradni, "minden lében kanál". Szeszélyes, minden percben új dolokba kezd, így néha következetlennek tunhet. Barátai jobb ha megszokják, hogy egyik percben még búskomor, a másikban harsány jókedve támad, hiszen az ikrek kettős jegy. Egyszer borzas, lompos, máskor meg mintha skatulyából húzták volna ki. Az emberek hamar megkedvelik játékossága, pajkossága, szeleburdisága miatt, hiszen a viselkedése sosem bántó. S bár könnyen barátkozik, érzelmei általában nem tartósak. Különleges stílusa utánozhatatlan, magávalragadó. E jegyből kerül ki a legtöbb újságíró, kereskedő, üzletkötő, stewardess.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 03. hétre:

Csengő

Valaki vagy valami, ami fontos kiment a fejedből, erre figyelmeztet a csengő hangja. Egy vendég érkezik, akivel nem beszéltél meg találkozót, viszont sokat gondoltál rá a napokban.

Templom

Erkölcsi szempontok vezérelnek, ami a legjobb és a legbiztosabb!

Alma

Az alma a szerelem, a termékenység, a női mell, a tudás, a kísértés szimbóluma. Nőiességed most tetőpontján van, de most a megszokottnál sokkal jobban hajlamos vagy ezzel visszaélni!

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Visszatérő álmok

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC