VIZÖNTŐ

Általános jellemzés

A Vízöntőre a hagyományok és korlátok felrúgása jellemző. Mindig új utakat keres, kerüli a formaságokat. Mindemellett komolyság, elmélyült gondolkodás jellemzi, mások gyakran nem is képesek kitalálni, mire is gondol, mit is tervez éppen. Különleges embertípus, örök újító hajlammal, és mindig a legjobbra törekszik. Rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Jobbító szándékát nem rejti véka alá, más embereket is gyakran kioktat földhözragadt gondolkodásmódjuk miatt. Viselkedése, öltözködése soha nem átlagos. Új formák, meghökkentő színek variálásával mindenhol rögtön szembetűnik. Szereti a társaságot, pajkos, imád mókázni, játszik, viccel, de a lelke mélyén mindig a legkomolyabb dolgok foglalkoztatják. Igazi reformer, az ultramodern irányzat követője. Célja mindig valami újat, "mást" kitalálni, eltérni a megszokottól, felfedezni és mások elé tárni minden reform gondolatot, ami fejében megfogant.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 13. hétre:

Rendőr

Egy újonnan kialakult szabály, amit el kell fogadnod, bár ezt nem szívesen teszed.

Völgy

A védelem érzésének, a termékenységnek és a nőiségnek a jelképe. Ha völgy jelent meg álmodban, most megtaláltad azt a széltől védett helyet, amely magad és a párod számára is a teljes nyugalmat biztosítja!

Önarckép

Most szükséged van önmagad elemzésére. Idézd fel minél pontosabban az álmodban önmagadról alkotott képet és vesézd ki, amilyen alaposan csak tudod!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Természetes szépülés alvással

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC