Szűz

Általános jellemzés

Mindenben aprólékos, precíz, nagy a munkabírása. Racionális alkat, semmit nem bír elviselni, amire nincs tudományos magyarázat. Kitűnően spórol. A szórakozás, kikapcsolódás számára mindig a tanulás lehetoségét is jelenti. Csak a munka érdekli, mindenben a fejlodést keresi. Meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt, az ő tempójával nem lehet lépést tartani. Emellett kritikus, a kákán is csomót keres, s ezt mások nehezen viselik. Jószívű, szívesen segít másokon, de érzéseit titkolja. A Szűz mindig a rendre törekszik, már-már elviselhetetlenül, sőt ezt a környezetüktől megkövetelik. Otthonukban mindennek megvan a helye. Ugyanez a pedantéria jellemző a munkavégzésben is. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Gyakran csak saját munkáját fogadja el tökéletesnek. Öltözködésére az ésszerűség jellemző. Drága holmikat soha nem vesz. Színei a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szívesen süt-főz, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 13. hétre:

Vízesés

A fékezhetetlen érzelmeket, a megújulásra való szenvedélyes vágyadat fejezi ki. Miután véghezvitted akaratod a megtisztulás és nyugalom lesz úrrá gondolataidon.

Csónak

Amelyet te vezérelsz. Önállóságra és erős akaratra van szükséged, hogy a veszélyes szakaszokon átjutva legyőzd az akadályokat.

Színház, színpad

A színpadon látottak, annak ellenére, hogy nem saját sorsod tükörképei, mégis rendkívüli új gondolatokat indítanak meg benned, amelyek, ha megfelelően használod őket, jóval eredményesebbé tehetik következő napjaidat!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Zuhanás az álomban

Üldözés az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC