Szűz

Általános jellemzés

Mindenben aprólékos, precíz, nagy a munkabírása. Racionális alkat, semmit nem bír elviselni, amire nincs tudományos magyarázat. Kitűnően spórol. A szórakozás, kikapcsolódás számára mindig a tanulás lehetoségét is jelenti. Csak a munka érdekli, mindenben a fejlodést keresi. Meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt, az ő tempójával nem lehet lépést tartani. Emellett kritikus, a kákán is csomót keres, s ezt mások nehezen viselik. Jószívű, szívesen segít másokon, de érzéseit titkolja. A Szűz mindig a rendre törekszik, már-már elviselhetetlenül, sőt ezt a környezetüktől megkövetelik. Otthonukban mindennek megvan a helye. Ugyanez a pedantéria jellemző a munkavégzésben is. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Gyakran csak saját munkáját fogadja el tökéletesnek. Öltözködésére az ésszerűség jellemző. Drága holmikat soha nem vesz. Színei a fehér, a barna, a szürke és a lila. Szívesen süt-főz, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 03. hétre:

Erotikus álom

Az ismerőssel, aki álmodban megjelent már nem ez az első álmod! Éppen ezért tedd félre az önhitegetést és tisztázd magadban, hogy mennyire mélyek az érzéseid az illető iránt! Mindez nagy segítségedre lesz abban is, hogy megtedd az első lépéseket az illető felé!

Családi veszekedés

Ha szüleiddel veszekedtél, akkor megrendült a hited az örök emberi értékekben. Ha gyerekeiddel veszekedtél, akkor szülőként nem bízol nevelési képességeidben.

Esernyő

A túlzott óvatosságodat, biztonság utáni vágyadat fejezi ki. Ezzel azonban elzárod magad a fejlődés lehetőségétől.

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Zuhanás az álomban

Visszatérő álmok

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC