SKORPIÓ

Általános jellemzés

Izgalmas, titokzatos, hipnotikus egyéniség óriási önbizalommal, akarattal, kitartással, szeret a dolgok mélyére nézni. Magnetikus személyiség, kitűnő társalgó. Szeret vitatkozni, kritizálni, és győztesként kikerülni minden szópárbajból. Tekintete átható. Az emberek kedvelik, titokzatos egyéniségével sokakat magával ragad. Sokakban azonban az irígységet kelti fel. Mindig képes megújulni. Akár szeretik, akár gyűlölik, nem tudnak nem tudomást venni a személyéről. Intellektuális, bármilyen poszton megállja a helyét, mert mindent el tud sajátítani. Mindent bevállal, és sikeresen el is végzi. Alaptermészete, hogy imádja a kihívásokat. Bár lelke mélyén magányos, mégis családra vágyik, egyedül nem tudná életét elképzelni. Emellett külön utakra, izzó szenvedélyre vágyik. Párjától teljes odaadást követel, ő viszont időnként vágyik a kisebb-nagyobb kalandokra. Sokszor azonban összeférhetetlen, házsártos, kötekedő társával. Egyébként szenvedélyes szerető, ösztönei mindig a tökéleteset sugalmazzák neki, mindig megérzi, mikor hogyan kell bánnia partnerével. Valahányszor félrelép, mélyen bántja a dolog, mégis képtelen ellenállni a kísértésnek.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 13. hétre:

Tükör

A tükör lelkivilágodat mutatja a legnagyobb őszintességgel. Ha belenéztél, akkor meg vagy elégedve önmmagaddal és bátran vállalod tetteidet, míg ha kerülöd, valószínűleg valami nyugtalanít, amivel nem szívesen néznél szembe.

Fa

Ha a fa virágzik, gyümölcsök vannak rajta, erőfeszítéseid nem hiábavalók. Ha öreg fát láttál, rendkívüli tapasztalatokkal leszel gazdagabb, amelyeken érdemes hosszasan gondolkodnod.

Pipacs

A pipacs különleges növény. Egy érdekes, nem hétköznapi szerelmi kapcsolatot hoz számodra!

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Újdonsült anyukák álomképei

Elmúlt szerelem visszatérése az álomban

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC