NYILAS

Általános jellemzés

Széleslátókörű, vidám természetű, szellemes, energikus, természetes és tele van energiával. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, kritikus, gyakran fejezi ki a nemtetszését. Mindezt nyersen, gyakran megbántva másokat. Nem rosszindulatú, inkább őszinte. Időérzéke nincs, mindig mindenhonnan elkésik. Szeret kibújni a felelősség alól, amiért képes mindent megtenni. Szereti a függetlenséget, ez párkapcsolataira is jellemző. A Nyilas nő soha nem avatkozik társa dolgaiba, de mindig érdeklődik társa tevékenysége iránt, néha egy-egy tanáccsal, ötlettel óvatosan kisegíti. Házias, családszerető, kiegyensúlyozott, megbízható társ. Nem féltékeny típus. De szóvá teszi, ha valamit már túlontúl gyanúsnak tart. A Nyilas férfinak nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Kevés nő tud megbarátkozni szabadelvű gondolkodásmódjával, függetlenségre törekvésével. A családi életre teljességgel sokszor alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen tud bánni velük, nem kenyere az otthonülés. Imádja az embereket, gyakran éjszaka is nekiindul egy jó buli kedvéért.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 03. hétre:

Dög

Egy állat teteme ösztöneid kielégítésének következményeit mutatja, ami mindenképp negatív jelentést hordoz számodra.

Kert

Lelkiállapotod, érzelmi világod tükre. Ha tele van virággal, gyümölcsöket teli fákkal, biztonságban érzed magad, emberi kapcsolataid kiegyensúlyozottak, szerelmi életednek pedig legszebb napjait éled. Ha a kert lepusztult, elvadult benne a növényzet, akkor barátokra van szükséged.

Világosság

A világosság a tisztánlátást, az optimizmust, a dolgok jóra fordulásába vetett hitedet jelképezi, de jelentheti, hogy nem vagy őszinte önmagadhoz és érzelmeidet elfojtod.

További érdekességek álmaidról:

Visszatérő álmok

Természetes szépülés alvással

Alvással a kreativitás szolgálatában

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC