NYILAS

Általános jellemzés

Széleslátókörű, vidám természetű, szellemes, energikus, természetes és tele van energiával. Derűs, barátságos modora vonzza az embereket. Egyenes és szókimondó, kritikus, gyakran fejezi ki a nemtetszését. Mindezt nyersen, gyakran megbántva másokat. Nem rosszindulatú, inkább őszinte. Időérzéke nincs, mindig mindenhonnan elkésik. Szeret kibújni a felelősség alól, amiért képes mindent megtenni. Szereti a függetlenséget, ez párkapcsolataira is jellemző. A Nyilas nő soha nem avatkozik társa dolgaiba, de mindig érdeklődik társa tevékenysége iránt, néha egy-egy tanáccsal, ötlettel óvatosan kisegíti. Házias, családszerető, kiegyensúlyozott, megbízható társ. Nem féltékeny típus. De szóvá teszi, ha valamit már túlontúl gyanúsnak tart. A Nyilas férfinak nagyon meg kell gondolnia, kihez köti az életét. Kevés nő tud megbarátkozni szabadelvű gondolkodásmódjával, függetlenségre törekvésével. A családi életre teljességgel sokszor alkalmatlan. Bár vágyik gyerekekre, és nagyszerűen tud bánni velük, nem kenyere az otthonülés. Imádja az embereket, gyakran éjszaka is nekiindul egy jó buli kedvéért.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 21. hétre:

Politikus

Most tökéletes megérzéseid ellenére is hajlamos vagy mások véleményét előnyben részesíteni a magadéhoz képest.

Zaj

Most nem tudsz a feladataidra koncentrálni, valami zavar, de nem találod a zaj forrását. Hagyd abba kicsit a munkát és figyeld a hangokat, míg rá nem jössz, hogy mit üzen neked.

Pók

Valaki a környezetedben csapdát készül állítani neked! Lassan, alattomosan szövi hálóját, de ha figyelmes vagy, akkor még idejében kitérhetsz a végső támadás előtt!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Üldözés az álomban

Visszatérő álmok

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC