RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 13. hétre:

Rom

A környezetedben létező dolgok magányosságát jelképezi. A leomlott falak között nem találsz ép tárgyat, ami hitet adna, pedig ha jobban körülnézel, akkor kincsekre bukkanhatsz!

Lótusz

Ez a virág kibontakozásod jelképe. Ha bátor vagy és felvállalod érzéseidet, gondolataid gyönyörű virágot teremnek!

Dal

Amit szavakkal nem könnyű kifejezni, azt a dallamvilág hordozza. A kérdés, hogy milyen hangulatú volt ez a dal. Ha harmonikus, egyszerű dallam, akkor könnyen, rugalmasan oldod meg problémáidat. Ha hosszú, bonyolult, nehezen énekelhető, akkor egy fontos kérdés még nem tisztult le benned.

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Visszatérő álmok

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC