RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 21. hétre:

Ablak

Az ablak a világhoz való viszonyulásodat mutatja meg. Az álmodbeli nyitott ablak az emberekkel való közvetlenségedet, az új információk iránti vágyadat fejezi ki. A zárt ablak lelki bezártságod szimbóluma.

Politikus

Most tökéletes megérzéseid ellenére is hajlamos vagy mások véleményét előnyben részesíteni a magadéhoz képest.

Ajtó

Az ajtó mögött most egy pozitív és jelentős meglepetés rejlik számodra. Légy bátor és tárd fel, mert aki mögötte áll, hozza el számodra a következő napok boldogságát!

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC