RÁK

Általános jellemzés

A Rák típus legjellemzőbb tulajdonságai: visszahúzódó, érzékeny, családszerető. Alkalmazkodó-képességének kitűnő, hamar hozzászokik az új helyzetekhez, gyorsan köt barátságot, de ezek a kapcsolatok általában felszínesek. Könnyen megsértődik, rögtön visszavonul és lemond barátjáról. A Rák jegy szülöttei nagyon nőiesek, anyáskodók, háziasak, gondoskodók. Mindenük a család, az otthon, melynek csinosítására rengeteg időt fordítanak. A lakása barátságos, de gyakran túlzsúfolt, mert csecsebecsét megőriz, sőt kifejezetten gyűjt. Imádja a régi bélyegeket, régi pénzeket, érméket, a festményeket, régiségeket. Külsejére sokat ad, sokat áll a tükör előtt.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 03. hétre:

Láng

Ha az álmodbeli láng nem pusztító, akkor az hitedet, optimiznusodat és lelki energiáidat tükrözi. Alkotóképességed most egy, az életedet is komolyan megváltoztató ötletet dob felszínre!

Lóhere

A lóhere a gyarapodás, a jólét, a lelki egyensúly, de leginkább a szerencse jelképe. Most érzelmi és üzleti téren is sikerek érnek.

Világosság

A világosság a tisztánlátást, az optimizmust, a dolgok jóra fordulásába vetett hitedet jelképezi, de jelentheti, hogy nem vagy őszinte önmagadhoz és érzelmeidet elfojtod.

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC