MÉRLEG

Általános jellemzés

Egyensúlyra, harmóniára törekszik. Nem szívesen keveredik bizonytalan dolgokba, mindentol óvakodik, ami a lelki nyugalmát felborítják. Gyakran halasztgatja a teendoket, nem szívesen hoz kényes természetu döntéseket, inkább másra bízza azokat. Szereti elkerülni a konfrontációt. Kiváló képessége van ahhoz, hogy kibúvókat találjon, ha kényes szituációkban helyt kellene állnia. Mindent elkövet, hogy nyugalmat teremtsen maga körül, mégsem otthonülo típus.
Érzéki és lenyugözo, ugyanakkor sznob, igyekszik mások elvárásainak megfeleloen viselkedni, eljárni, az emberek mégis vonzódnak hozzá, barátságos modora miatt. Megnyero, kedves és szellemes - társaságban megnyeroen viselkedik. Fo tulajdonságai: az elegancia és a választékosság. Nem követi feltételek nélkül a divatot, inkább mindig arra ügyel, hogy amit visel az feltétlenül jól álljon neki. Kedveli az ékszereket, kivált az aranyat, a briliánst. A giccset, az utánzatot egyenesen gyulöli.
A körülötte létezo valóságot és az embereket higgadtan, tárgyilagosan szemléli. Lelkileg finom és mély. Szereti ha elismerik a munkahelyen otthon, a családja körében is. A szerelem számára muvészet. Túláradó, gyakran nem is annyira a partnerébe, hanem magába a szerelembe szerelmes.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 13. hétre:

Erdő

Az erdő a lelkünk mélyén rejlő érzések, a temetni vágyott kudarcok, a tudatalatti kifejezője. Ha álmodban sötét erdőben jártál, akkor most különösen bizonytalan vagy, úgy érzed, hogy csak segítséggel tudsz kilábalni elkeserítő helyzetedből. Barátaid azonban melletted állnak!

Rózsa

A szerelem és az áldozat jelképe. Egy kapcsolat, mely nagy áldozatokat igényel, az őszinte és a mély érzés annak elmúlása után is örökké tart.

Játszótér

"A játszótér igényedet fejezi ki a kikapcsolódásra, a felelőtlenségre, a gondoktól való szabadulásra. Most mindent egy kicsit gyermeki szemszögből vizsgálsz, így ez az időszak az ötletelés, a mindent ""más módon látás"" időszaka."

További érdekességek álmaidról:

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC