OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 21. hétre:

Titokzatos idegen

A titokzatos idegen arcát még nem, de lelkét már igen jó ismered! ? az, akivel megtalálod a hangot, akivel szavak nélkül is megértitek egymást! Keresd őt ismerőseid között és ha megtaláltad, légy biztos érzéseidben!

Eper

Az eper a könnyed, felszínes örömök átélését, az érzelmek szabad áramlását jelképezi. Ábrándozást is jelent a bűnös nemiségről.

Kocsma

Ha álmodba kocsma jelent meg, akkor most a gátlásaidat a megszokottnál jobban leveted, aminek most a túlzott kapcsolatteremtési vágyad az oka.

További érdekességek álmaidról:

Üldözés az álomban

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC