OROSZLÁN

Általános jellemzés

Óriási szíve van, szeretetre méltó, mindenki szereti annak ellenére, hogy mindig ügyel arra, hogy valamiben a többiek fölé kerekedjen. Szüksége van a társaságra, a "közönségre". Békés és nagylelkű, adakozó, de hajlamos a dühkitörésekre, ilyenkor azokat is megbántja, akik az égegyadta világon semmit nem követtek el ellene. Királyi megjelenése tekintélyt követel, ami gesztusaiban is megnyilvánul. Lelkesedő típus, sok mindenkit képes magával ragadni. Szigorú erkölcsi elvei vannak, soha nem alattomos, kicsinyes. Csak szemtől szembe támad. Versengő szellemű. Szereti az eleganciát és minden a tekintélyét hangsúlyozó dolgot: az élénk színeket, a látványos kiegészítőket, ékszereket.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 03. hétre:

Jégeső

A jégeső azt fejezi ki, hogy eddig elért eredményeidet most legszívesebben egycsapásra lerombolnád. Vigyázz, hogy negatív érzéseid ne uralkodjanak el rajtad és főképp, hogy mások semmit ne vegyenek észre rosszkedvedből.

Kellemes ismerős

Még álmodban sem ismered be önmagadnak, hogy a kellemes ismerős, akivel találkoztál, milyen érzéseket váltott ki belőled! Fejezd ki jobban érzéseidet, mert biztos lehetsz a sikerben!

Szentély

Régi vágyad egy misztikus rejtély megfejtése. Megfejteni nem tudod, de ha tisztelettel közeledsz e rejtélyhez, segítségedre lesz sugalmazásaival!

További érdekességek álmaidról:

Freud nézetei az álomról és az álomfejtésről

Visszatérő álmok

Természetes szépülés alvással

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC