BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 21. hétre:

Láng

Ha az álmodbeli láng nem pusztító, akkor az hitedet, optimiznusodat és lelki energiáidat tükrözi. Alkotóképességed most egy, az életedet is komolyan megváltoztató ötletet dob felszínre!

Számítógép

A számítógép a tisztaság, a józanság, a rendezettség jelképe. Most semmire nem vágysz jobban, minthogy rendet teremts munkahelyi feladataidban és érzelmi életedben.

Párna

Most az átlagosnál hajlamosabb vagy az elkényelmesedésre. Jól jönnek össze dolgaid, ami azt sugallja számodra, hogy elengedheted magad!

További érdekességek álmaidról:

Erotikus álmok, amelyek rémülettel töltenek el

Zuhanás az álomban

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC