BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 13. hétre:

Zöldségek

A zöldségek az álomban a kiegyensúlyozottságot, az önbecsülést, a családhoz, a közösséghez való tartozást jelentik. Szerelmi téren mindez a jó döntések előhírnöke!

Kereszt

Bárhol, bármilyen anyagon találkoztál a kereszt szimbólummal, mindenképp jót jelent. Egy magasabbrendű intelligencia kíséri most lépteidet! Minden helyzetben a jó mellett, vagy ha csak arra van lehetőséged, a kisebbik rossz mellett dönts!

Égbolt

Az égbolt a szellemi lét felé fordítja figyelmedet. Istenek lakhelye. Ha jól cselekszel mindentől megvéd, ha rosszul, villámokkal büntet.

További érdekességek álmaidról:

Zuhanás az álomban

Alvással a kreativitás szolgálatában

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC