BIKA

Általános jellemzés

Legjellemzobb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Szinte soha nem tudod kihozni a sodrából. Mindent megfontol, így általában jó döntéseket hoz, viszont nem szívesen kockáztat. Inkább ragaszkodik a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hűséges. Mindent alaposan megvizsgál. Ha egyszer valakit szívébe fogad, akkor nehezen is mond le róla. A Bika szereti a fényűzést, a pompát. Anyagiasságából következik, hogy jó evo és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia. Kézügyességgel kitűnő. A bika típusú ember szívesen főz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat. Kitűnő családanya (családapa), aki addig nem nyugszik,aki mindig biztos háttérre törekszik. A Bika mind otthon, mind a munkájában kitűnően helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 03. hétre:

Szív

Érzelmi energiáink forrása. álmainkban ritkán jelenik meg, de akkor fontos jelentést hordoz belső lényegünkről. Színétől, dobogásásnak ütemétől függően szeretetünk intenzitásának jelképe.

Jókedv

Az átlagosnál gondtalanabb napok várnak rád. Egy a fontos, hogy élvezd ezt az állapotot és ne elmélkedj a múlt problémáin!

Nyeremény

Ha a nyeremény nem túl nagy, de felmerült gondjaidat megoldhatod segítségével, akkor ez az álom szerencsét hoz! Ha azonban a nyeremény túl nagy: előfordulhat, hogy valamilyen nagy veszteséget próbálsz pótolni!

További érdekességek álmaidról:

Halál az álomban (halál az álomban, szeretteink féltése)

Újdonsült anyukák álomképei

Visszatérő álmok

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC