HALAK

Általános jellemzés

Érzelmes, együttérző, empátiakész, viszont könyen befolyásolható. Önzetlen, mindenkin segíteni akar, aki rászorul, néha kifejezetten önfeláldozó. Családszerető és társaságkedvelő. A Halak jegyében születettek a legromantikusabb emberek. Soha nem akar az előtérbe kerülni, mégis az emberek társasága számára a legfontosabb. Nehéz kihozni a sodrából, de ha valakinek sikerül órákba is beletelhet míg lecsillapodik. Természetszerető, jólelkű, szereti a szépet és nemeset. Minden szabad idejét legszívesebben tengerparton töltené. Művészetkedvelő. Maga is megpróbálkozik valamelyik művészeti ággal ha csak hobbiként is. Sok író, festő, grafikus, színész, díszlet- és jelmeztervező kerül ki e jegyből. Ízlése jó, érzékeny művészlélek. Saját otthonában is ízlésességre, eleganciára törekszik, csak harmonikusan berendezett környezetben érzi jól magát. Rengeteg kis praktikus ötlete van környezetének kellemesebbé tételére, képes a legunalmasabb helyet is otthonossá varázsolni. Álmodozó, gyakran épít légvárat, így sokszor éri csalódás. Üzleti érzéke abszolút nincs, jobb ha ilyen téren egy megbízható társra bízza magát. Szerencsés, nagy bukások nincsenek életében, viszont az időnként adódó kisebb kudarcokat nehezen viseli, nehezen tud talpra állni. Elsősorban a maga kreálta ruhákat szereti viselni.

Álom-kulcsszavaid és jelentéseik a 21. hétre:

Láng

Ha az álmodbeli láng nem pusztító, akkor az hitedet, optimiznusodat és lelki energiáidat tükrözi. Alkotóképességed most egy, az életedet is komolyan megváltoztató ötletet dob felszínre!

Elhagyni valamit

Most nagyon szeretnél megszabadulni valakitől, vagy valamitől. Érdemes elgondolkodnod, hogy ez a dolog később nem okoz-e nagyobb hiányérzetet, mint ahogy most gondolod!

Hold

A hold az élet fontos ciklusainak, az életritmusnak a szimbóluma. Attól függően, hogy mely irányba mozgott és hogy növekedő vagy fogyó holdat láttál áradnak, ill. fogynak energiáid. Érdemes még odafigyelned, hogy ösztönös megérzéseid mit súgnak, mert ezek most különös jelentőséggel bírnak!

További érdekességek álmaidról:

Újdonsült anyukák álomképei

Elemezd álmaid Önmagad jobb megismerésére!

Rémálmok. Kell-e félnünk tőlük

Tuti téli tippek:

Nagyanyáink tanácsa megfázásra

A tea elkészítésének "aranyszabályai"

Gyógytea ABC